• BIST 9722.53
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Otokar'ın ‘Portakal’ Projesine Ödül

Otokar'ın ‘Portakal’ Projesine Ödül
Otokar, Koç Topluluğu bünyesinde düzenlenen ‘En Başarılı Koçlular’ yarışmasında, ‘Portakal’ projesi ile 'İş Birliği Geliştirenler' kategorisinde ‘En Başarılı Koçlular’ ödülünü aldı.

Otomotiv sanayinin öncü şirketlerinden Otokar, Koç Topluluğu bünyesinde düzenlenen ‘En Başarılı Koçlular’ yarışmasında, ‘Portakal’ projesi ile 'İş Birliği Geliştirenler' kategorisinde ‘En Başarılı Koçlular’ ödülünü aldı. Dünyada benzeri bulunmayan uygulama, otomotiv sektörünün en önemli problemlerinden biri olan boyada portakallanmaya çözüm sunuyor.

Koç Topluluğu’nun her sene vizyon ve hedeflerine ulaştıracak davranışlar ile en iyi uygulamaları ortaya çıkarmak ve ödüllendirmek amacıyla düzenlediği ‘En Başarılı Koçlular’ yarışması dört kategoride düzenlendi. Otokar , ‘İşbirliği Geliştirenler’ kategorisinde ‘Portakal’ projesiyle 3’üncü oldu.

Bu yıl ‘Yaratıcı Yenilikçiler’, ‘İşbirliği Geliştirenler’, ‘Dijitalleşenler’, ‘Çevreye ve Topluma Değer Katanlar’ kategorilerinde projelerin değerlendirildiği yarışmada Otokar, geliştirdiği ‘Portakal’ projesi ile dünyada bir ilke imza atarak, bugüne kadar kazandığı ‘En Başarılı Koçlular’ ödüllerine yenisini ekledi.

Otokar’a ödül kazandıran, dünyada benzer bir uygulamasının olmadığı ‘Portakal Projesi’ otomotiv sektörünün en önemli boya problemlerinden olan portakallanma problemine çözüm sunuyor. Hayata geçirilen projede, yüzde 78 iyileştirme oranı ile portakallanma problemi ortadan kaldırılıyor. Portakallanma seviyesinin iyileştirilmesiyle iç ve dış müşteri memnuniyeti de artırılıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77