• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Pamukkale Turizm MAN ve Neoplan’ı Tercih Etti

Pamukkale Turizm MAN ve Neoplan’ı Tercih Etti
Pamukkale Turizm, 75 adet MAN ve Neoplan siparişinin 43 otobüslük bölümünü, düzenlenen törenle teslim aldı.

Pamukkale Turizm, 20 milyon Avro’ya ulaşan yeni yatırım ile filosuna 55 adet MAN Lion's Coach ve 20 adet de NEOPLAN Tourliner EfficientLine otobüs ekledi. Kalan 32 adet otobüsün teslimi ise 3 ay içerisinde tamamlanacak.

MAN’ın Ankara, Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. AŞ. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç , Şirket ortakları Cafer Sadık Bababalım, Turhan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım ve Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç ve Anadolu Genel Müdürü Mehmet Ali Akça katıldı.

MAN ve Neoplan otobüslerin teslim töreninde konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “Son dönemde yaptığımız yatırımlarla; Pamukkale Turizm’in geleneksel güvenli ve konforlu seyahat imkanını, daha çok noktaya taşımaya yönelik önemli adımlar attık. Halen yaygınlığımızı sürdürmek için yaptığımız atılımlara devam ederken, hizmet kalitemizi en iyi şekilde yansıtmak üzere otobüs seçiminde de MAN ve Neoplan otobüsleri tercih ettik. Bu tercihi yapmamızdaki en önemli kriterlerden biri de; 2+1 Pamukyol konforunu, 37 koltuklu olarak 2 aks 12 metrelik otobüslerde sunabilmemiz oldu” dedi.

Özdalgıç, “MAN ve Neoplan otobüsleri, birçok üstün özelliklerinin yanı sıra yaygın ve mükemmel satış sonrası hizmetleri, düşük işletme maliyetleri ve yakıt tüketimi, yüksek dayanıklılıkları ve güvenli yapıları, ömür boyu maliyet açısından sundukları avantajlar ve yüksek ikinci el değerleri ile de öne çıkıyor. Diğer bir deyiş ile hem yolcularımız için, hem de biz işletmeciler, yatırımcılar için büyük avantajlar sunuyor” açıklamasını yaptı.

Bekiroğlu: “MAN Yetkili Servislerinde farklı ve çok önemli avantajlar da sunuyoruz”

Satış Sonrası Hizmetler alanında da çok önemli geliştirmeler ve avantajlar sunduklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Tic. AŞ. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “İleri teknolojimizi, Ar-Ge gücümüzü, üretim avantajımızı ve lojistik sistemimizi kullanarak yedek parça alanında sağladığımız tüm avantajı, müşterilerimize yansıttık. MAN Yetkili Servislerinde yedek parçada yüzde 38’lere varan kalıcı indirimler sağladık. Bununla birlikte periyodik ve özel kampanyalarımızla MAN Yetkili Servislerinde farklı ve çok önemli avantajlar da sunuyoruz. Satış Sonrası Hizmetlerde yaptığımız tüm bu geliştirmeler, koşulsuz müşteri memnuniyeti çatısı altında; MAN ve Neoplan araçların işletme maliyetlerindeki ekonomikliği korumayı ve ömür boyu maliyet avantajını daha da geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. AŞ. olarak gerek başarılı Satış Sonrası Hizmetler yaklaşımı ve gerekse yüksek performanslı organizasyonel yapısı ile Türkiye pazarında her geçen gün daha çok talep gördüğünü belirten Bekiroğlu, “Bunun en güzel ve en son örneği de, hiç şüphesiz ülkemizin köklü ve güzide markası Pamukkale Turizm’den aldığımız 75 araçlık bu sipariş oldu. Pamukkale Turizm’in bugün büyük bölümünü teslim ettiğimiz toplam 20 milyon Avro’luk bu önemli yatırımında MAN ve Neoplan’ı tercih etmesi, gerek araç ve gerekse organizasyon olarak ortaya koyduğumuz performansın en güzel göstergesidir” diye konuştu.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77