• BIST 9456.61
  • Altın 2496.131
  • Dolar 32.5945
  • Euro 34.78
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Petrol Ofisi Türkiye’de 6 Bin Ustaya Ulaşacak

Petrol Ofisi Türkiye’de 6 Bin Ustaya Ulaşacak
Petrol Ofisi, düzenlediği ‘Usta Buluşmaları’na bu yıl da Maximus ile devam ediyor. Farklı illerde 58 günde düzenlenecek 40 toplantı ile tüm Türkiye’yi dolaşacak ‘Maximus Usta Buluşmaları’, ağır ticari araçlara hizmet veren toplam 6 bin ustaya ulaşacak.

‘Maximus Usta Buluşmaları’, İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki ustalara yönelik 6 Mart Çarşamba akşamı düzenlenen ilk toplantıyla start aldı. Düzenlenen ilk ‘Maximus Usta Buluşması’, Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu’nun ev sahipliğinde, Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç Orhonoğlu ve şirket yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Usta Buluşmaları, 2018 yılında Maxima ile 7 bin ustaya ulaştı

2018 yılında ‘Usta Buluşmaları’nı otomotiv sektöründe binek ve hafif ticari araçlara ideal çözümler sunan Maxima ile gerçekleştirdiklerini de hatırlatan Sezgin Gürsu, “Geçtiğimiz yıl ‘Maxima – Usta Buluşmaları’nı, tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde 57 günde, 42 ilde ve 48 noktada düzenledik. Distribütörlerimiz, bayilerimiz, sanayi sitelerindeki işyerleri ve otomobil özel servis temsilcileriyle bir araya geldik. Toplantılarımızda, görsel kimliğiyle yenilenen ve pazardaki en yenilikçi ürün ailesi olan Maxima motor yağlarının özelliklerini tanıttık. Gördüğümüz yoğun ilgi ile ‘Maxima Usta Buluşmaları’nda planladığımızın da üzerine çıkarak, 7 bin usta ile buluştuk” şeklinde konuştu.

Ağır ticari şoför ve ustalarını ‘Maximus Adam’ olarak tanımlıyoruz onları yakından tanıyor, sorunlarını biliyor ve destek oluyoruz

Petrol Ofisi Madeni Yağlar 2019 yılında ‘Usta Buluşmaları’na ağır ticari araçların gözde markası Maximus ile sürdürdüklerini belirten Sezgin Gürsu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Maxima ile binek ve hafif ticaride olduğu gibi Maximus marka motor yağlarımız da, zengin ürün çeşitliliği ve yüksek nitelikleri ile Türkiye’deki tüm yaygın ağır ticari taşıt modellerinin ihtiyaçlarını en ideal şekilde karşılıyor. Maximus motor yağlarımız, ileri teknolojisi ve üstün özellikleri ile motorları koruyor, ömrünü uzatıyor, verimli çalışma sağlayarak performans kaybını önlüyor, yakıt tasarrufu sağlıyor, işletme giderlerini düşürüyor. Küresel spesifikasyonları karşılayan Maximusmotor yağlarımız, ülkemiz ağır ticari araç parkındaki en yaşlı araçtan, en yeni teknolojiye kadar tüm ihtiyaçlara birebir çözüm sunan zengin ürün çeşitliliğine sahip.”

Petrol Ofisi Türkiye’de 6 Bin Ustaya Ulaşacak

Yeni formülü ile yüzde 50 daha az yağ eksiltme sunuyor

Petrol Ofisi olarak ağır vasıta şoförlerini ve ustalarını ‘Maximus Adam’ olarak tanımlıyoruz. Onlar Maximus Adam, zira güç, güven ve performans isteyen zorluğu çok yüksek bir iş yapıyorlar. Zor koşullarda çalışıyorlar. Onlarla dostluğumuz çok eski, ‘Maximus Adam’ı tanıyoruz, yakından takip ediyoruz. Yaşadıkları zorlukları biliyoruz, anlıyoruz ve onlara destek oluyoruz.İşte bu yaklaşımla Petrol Ofisi’nde Maximus ürün ailemizi, onların gücüne güç katmakiçin geliştirdik. Sektör standartlarına göre yüzde 50 daha az eksiltme sağlayan yeni formülüyle Maximus motor yağları, müşteri ve ustalarla ‘Maximus Adam’ ile buluşuyor.

Petrol Ofisi Türkiye’de 6 Bin Ustaya Ulaşacak

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77