• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Tırsan Damper Met-Gün İnşaat Filosuna Güç Kattı

Tırsan Damper Met-Gün İnşaat Filosuna Güç Kattı
İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteren Met-Gün İnşaat, Tırsan bayisi Bursa Ağır Vasıta tarafından satışı gerçekleştirilen 13 adet Tırsan Damper ile filosunu büyüttü.

Met-Gün İnşaat 13 adet Tırsan Damperi Koçaslanlar Otomotiv- Kocaeli plazasında düzenlenen törende teslim aldı. Tırsan bayisi Bursa Ağır Vasıta şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimat töreni Met-Gün Grup Satınalma Mak. İkmal Müdürü Abdül Melik Ezer ve Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Met-Gün Grup Satınalma Mak. İkmal Müdürü Abdül Melik Ezer, gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Tırsan ile iş birliği içerisinde olmaktan çok memnunuz. Tırsan’ı tercih etmemizdeki en önemli neden, Tırsan markasına duymuş olduğumuz güven, araçların kalitesi, 2. el değerinin yüksekliği ve Tırsan Treyler’in sahip olduğu geniş servis ağıdır. Özellikle Tırsan Damperin kasasının yüksek mukavemet gücü sayesinde hafriyat alanlarında, inşaat şantiyelerinde ve asfalt döküm işlerinde avantajlar sağlıyoruz. Araçların Finisher’a uyumlu olması da operasyonel işlerimizi kolay ve hızlı şekilde yapmamızı sağlamaktadır” dedi. Ezer, “Yeni yatırımlarımızda da Tırsan ve Bursa Ağır Vasıta ile işbirliğimizin devam etmesinden memnuniyet duyacağız” diye ekledi.

Merkezi İstanbul olan Met-Gün İnşaat’ın Ankara, İzmir ve Balıkesir’de şubeleri ve şantiyeleri bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak asfalt ve mıcır hafriyatı yapan firma inşaat malzemeleri taşımacılığında uzmanlaşmış.


10 Nisan 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77