• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Bosch Otomotiv Yedek Parça Tanıtım Günleri Düzenledi

Bosch Otomotiv Yedek Parça Tanıtım Günleri Düzenledi
Bosch Otomotiv Yedek Parça, sanayisi ve ticaret hacmi ile Adana’da otomotiv sektörünün temsilcileriyle buluştu.

Bosch Otomotiv Yedek Parça, sanayisi ve ticaret hacmi ile Adana’da otomotiv sektörünün temsilcileriyle buluştu.


Bosch, ‘Bosch Otomotiv Yedek Parça’, ‘Bosch Car Servic’ ve ‘Bosch Eğitim Merkezi’ ile ilgili bilgi vermek üzere Adana’da sektör temsilcileriyle buluştu. Otomotiv alanında faaliyet gösteren 200’ün üzerinde servis ve perakendeci ile bir araya gelen Bosch Otomotiv Yedek Parça Ülke Direktörü Murat Kurtlar, 550 binin üzerinde kayıtlı aracı bulunan Adana’nın sektör açısından önemine değindi. Kurtlar “Adana’da 300 bine yakın binek otomobil, 150 bine yakın da motorsiklet bulunuyor. Bosch Otomotiv olarak Adana’ya özel önem veriyor, Bosch Car Service konseptimizi Adana’da yaygınlaştırmak istiyoruz ve sayısını yakın zamanda 5’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

2007 yılında hizmete açılan İstanbul’daki Bosch Eğitim Merkezi ile ilgili bilgi de veren Murat Kurtlar, merkezin Bosch Otomotiv servis ağına, meslek lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine, bağımsız servislere eğitim verdiğini söyledi.

Murat Kurtlar, “Geçen yıl itibarıyla 2 bin 700 kişi eğitim merkezimizde eğitim aldı. Eğitimlerimizi başarıyla tamamlayan katılımcılara bir de sertifika veriyoruz. Bu sertifika, hem Bosch Car Service’lerinde, hem de sektörde iş imkanı sağlıyor” dedi. Kurtlar, bugüne kadar Adana’dan 80’e yakın sektör çalışanının bu eğitimlerden geçtiğini sözlerine ekledi.

Her marka ve model araca hizmet verebilen dünyanın en büyük bağımsız servis organizasyonlarından biri olan Bosch Car Service’ler Türkiye genelinde 200’ün üzerinde noktada hizmet veriyor. Adana’da şu anda 3 Bosch Car Service sayısının kısa sürede 5’e çıkarılması planlanıyor. Bosch Car Service; hız, güven ve hizmet kalitesine önem veren, uygun fiyatlı ve ekonomik bir şekilde eğitimli personeli ile hizmet veriyor. Üstelik Bosch Car Service’lere gelen araçların periyodik bakım işlemleri araç markasının garantisi bozulmadan yapılabiliyor.


17 Nisan 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77