• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Courier Pazara Hızlı Girdi

Courier Pazara Hızlı Girdi
Transit Courier ve Tourneo Courier modelleri, Haziran ayındaki bin 648 adetlik satış rakamı ile hafif ve orta ticari pazarın en çok tercih edilen aracı oldu.

Ford Otosan’ın yarım milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği üçüncü üretim tesisi olan Yeniköy Fabrikası’nda global pazarlar için üretilen ve Mayıs 2014 ortalarında da pazara sunulan Transit Courier ve Tourneo Courier modelleri haziran ayında iç pazarda bin 648 adetlik satış gerçekleştirirken, 4 bin 853 adetlik ihracat gerçekleştirdi.

Tourneo Courier modeli Kombi, Transit Courier modeli ise Van ve Kombi Van olmak üzere farklı gövde tiplerine sahip. 1.5 litre 75 PS gücünde ve 1.6 litre 95 PS gücünde iki farklı dizel motorla sunulan Courier ailesi; Trend, Deluxe, Titanium ve Titanium Plus olmak üzere 4 değişik donanım seviyesine sahip. 100 km’de ortalama 3,7 lt yakıt tüketimi ile sınıfının en düşük yakıt tüketimi ve 2,6 metreküplük rekabetçi yükleme kapasitesi sunan Courier modelleri; göz alıcı tasarımı, üstün güvenlik ve konfor donanımları haricinde kısa zamanda sınıfı için referans oluşturan yol tutuş özellikleri ile de dikkat çekiyor.

İç mekanında, yüksek kaliteli kokpiti, ergonomik saklama alanları, geniş cam yüzeyleri ve koltuklarıyla yüksek konfor sunan Tourneo Courier ve Transit Courier’de kullanılan malzeme kalitesi de sınıfının üstünde. Courier ürün gamı için geliştirilen ve ilk defa Courier modelleri ile sunulan akıllı cihaz istasyonu ve ayarlanabilir bagaj örtüsü iç mekanda kullanışlılığı ön plana çıkarıyor.

5 inçlik Navigasyon ve geri görüş kamerası ekranı, SYNC, deri kaplı direksiyon ve vites topuzu gibi donanımlar sürücüye konfor sağlıyor. Courier ürün gamı ayrıca yüksek aktif ve pasif güvenlik donanımları ile segmentindeki standartları belirliyor. Sürücü ve Yolcu Ön Hava Yastığı, ESP, ABS, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Acil Durum Fren Desteği, Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi, ISOFIX Bağlantı Noktaları, Kayar Kapılarda Çocuk Kilidi, Merkezi Kilit ve Immobilizer’ın standart olarak sunulduğu Courier ailesinde ayrıca yan hava yastıkları ve Lastik Basınç Kontrol Sistemi opsiyonel güvenlik donanımları arasında yer alıyor.


18 Temmuz 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77