• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Marquise Group Allison’ı Tercih Etti

Marquise Group Allison’ı Tercih Etti
Düşük bakım maliyetleri ile Allison şanzıman donanımlı çöp kamyonları, Marquise Group şirketleri tarafından atık toplama faaliyetlerinde kullanılacak.

Düşük bakım maliyetleri ile Allison şanzıman donanımlı çöp kamyonları, Marquise Group şirketleri tarafından atık toplama faaliyetlerinde kullanılacak.


Marquise Group, manuel şanzımanlı atık toplama filosunu Allison tam otomatik şanzıman donanımlı yeni kamyonlar ile değiştiriyor. Otomatik şanzımanların sağladığı avantajlar ile beş yıl önce tanışan Marquise Group, ayrıntılı bir değerlendirme sürecinin ardından dört adet Allison donanımlı kamyon satın almıştı.  

Marquise Group Direktörü Hugo Nery, artık üç akslı kamyonlarının tümünün Allison tam otomatik şanzıman donanımlı olduğunu ve tüm diğer manuel modellerin de aşamalı olarak değiştirilmesi yönünde planlarının bulunduğunu belirterek, “İki yıllık bir süreçte tam otomatik şanzıman donanımlı kamyonları test ettik ve Allison şanzımanların avantajlarını deneyimleme şansını yakaladık. Aşınmış debriyajları değiştirdiğimiz ya da yanlış kullanım sonucu hasar görmüş şanzımanlar ile karşılaştığımız günler artık geride kaldı. Bu avantajlar sayesinde aracın serviste kaldığı süre büyük ölçüde azalıyor” dedi.

Nery sözlerini şöyle sürdürdü: “Ağır iş döngüsünden kaynaklanan olumsuzlukların yanı sıra birçok Brezilya şehrindeki banliyöler, bozuk yollar, dik yokuşlar ve kullanışsız kaldırımlar nedeniyle atık toplama sürecinde çeşitli engeller bulunuyor. Ancak Allison şanzımanlar bu zorlu koşullarda üstün dayanıklılık gösteriyor. Sürücüler de görevlerini otomatik şanzımanlı kamyonlar ile yapmaktan oldukça memnunlar.”

Allison Şanzıman Latin Amerika Bölgesi Pazarlama Müdürü Antonio Carlos Novaes ise, “Marquise Group şirketinin edindiği deneyim, Allison şanzımanların dur kalkın yoğun olduğu ve zorlu çalışma koşullarının gözlemlendiği yerlerdeki performansını kanıtlıyor. Atık toplama gibi bölümlere ayrılan filo işletmecileri, kapsamlı maliyet yönetimi uygulamalarına dayanarak otomatik donanımlı araç kullanımının sağladığı kazanç ve avantajları doğruluyor” diye konuştu.


23 Temmuz 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77