• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Etihad ve Jet Airways Havayolları’ndan İşbirliği

Etihad ve Jet Airways Havayolları’ndan İşbirliği
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları ve Hindistan’ın ilk uluslararası havayolu şirketi Jet Airways Hindistan’ın havacılık sektörünü beraber geliştirecek.

Etihad Havayolları ve Jet Airways Hindistan’da havacılığın gelişmesi ve ekonomik büyümeye katkıda bulunmak üzere işbirliği yapmaya karar verdi. İşbirliği dahilinde Etihad Havayolları’nın 2013 yılında yüzde 24 oranında ortağı olduğu Jet Airways’in üç yıl içinde kar etmesini sağlamak da bulunuyor.

İşbirliği planı dahilinde Jet Airways’i karlı bir şirket haline getirmek için atılacak adımlar arasında şirketin iç ve dış hat operasyonlarını iyileştirmek üzere filo ve ürün gelişimine odaklanmak da yer alıyor. Uluslar arası operasyonlarda ise Avrupa, Çin, Avustralya ve Güney Batı Asya pazarlarındaki ülkelere yeni uçuşlar gerçekleştirmek, var olan güzergahların sefer sayılarını artırmak gibi uygulamalara gidilmesi planlanıyor.    

Etihad Havayolları CEO’su James Hogan, “Geçtiğimiz yıl IATA tarafından açıklanan 42 milyondan fazla uluslararası yolcusu ve ekonomik büyüme tahminleri ile Hindistan çok önemli bir pazar. Halihazırda 10 güzergaha haftada 112 uçuş gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz ay büyüttüğümüz ortak uçuş anlaşmamız ile toplamda 71 noktaya ortak uçuş gerçekleştiriyoruz” dedi.

Etihad Havayolları ve Jet Airways işbirliği dahilinde ‘Flying India Forward’ isimli bir pazarlama kampanyasına da başladı. Etihad Havayolları ve Jet Airways işbirlikleri sayesinde Hindistan’a en çok sefer gerçekleştiren şirketler olma özelliği taşıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77