• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Çelebi Hindistan Bölgesine CEO Atadı

Çelebi Hindistan Bölgesine CEO Atadı
Çelebi Havacılık Holding, büyüyen ülke pazarındaki güçlü gelişimine paralel olarak Hindistan’a CEO düzeyinde atama yaptı.

Çelebi Havacılık Holding, büyüyen ülke pazarındaki güçlü gelişimine paralel olarak Hindistan’a CEO düzeyinde atama yaptı.


Çelebi Havacılık Holding, hızla büyüyen Hindistan ve bölgesindeki gelişimini çok daha yüksek bir noktaya taşımak, faaliyetlerini genişletmek ve koordine etmek için Hindistan CEO makamı oluşturdu. Hindistan CEO’luğu görevine Murali Ramachandran atandı. Ramachandran, Çelebi’nin Hindistan ve bölgesinde, başta yer hizmetleri ile kargo&antrepo olmak üzere, tüm havacılık faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Canan Çelebioğlu yaptığı konuşmada, “Murali Ramachandran ve ekibinin ana sorumluluğu, Çelebi’nin büyümesini daha da güçlendirmek olacaktır. Yer hizmetleri ve Kargo şirketleri CEO’ları Çelebi Aviation Group Hindistan CEO’su olarak Ramachandran’a rapor verecekler. Bu yeni organizasyon yapısı ile bölgede çok daha etkin operasyonlar yapabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Murali Ramachandran, Otel Yönetimi Enstitüsü’nden mezun olduktan sonra Welcomgroup Yönetim Kurumu’nda Yönetim uzmanı oldu. Mesleki kariyerine 1990’da başladı ve 13 yıl ITC otellerinde çalıştı. Bu süre zarfında yönetici pozisyonlarında görev aldı. 2002’de Ithaca Cornell Üniversitesi’nde yönetici programını tamamladı.

2003’te Mumbai Havalimanı Jet Airways’e Genel Müdür olarak katıldı. 2006’da tüm Hindistan Havalimanlarından Sorumlu Kıdemli Genel Müdürlüğe terfi etti. 2007’de Yer Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak Kingfisher Airlines’ta görev aldı. 2010’da Kıdemli Başkan Yardımcılığı’na terfi etti ve aynı zamanda Kargo Satış ve Hizmetler bölümünden de sorumlu oldu. Son olarak Operasyonlar İcracı Başkan Vekili olarak Mumbai Uluslararası Havaalanı’nda havaalanı operasyonlarını yönetiyordu.


15 Ağustos 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77