• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

DHL’den Japonya Türkiye Denizyolu Servisi

DHL’den Japonya Türkiye Denizyolu Servisi
DHL bünyesinde yer alan hava ve deniz taşımacılığı uzmanı DHL Global Forwarding, Japonya’dan Türkiye’ye haftalık ‘deniz yolu parsiyel direkt servis’ hizmetini başlattı.

DHL bünyesinde yer alan hava ve deniz taşımacılığı uzmanı DHL Global Forwarding, Japonya’dan Türkiye’ye haftalık  ‘deniz yolu parsiyel direkt servis’ hizmetini başlattı.


Yokohama Limanı’nı Türkiye’deki İstanbul Ambarlı Limanı'na doğrudan bağlayan bu yeni hizmet, Yokohama Limanı'nı Ambarlı Limanı'na 34 günde bağlayan mevcut deniz yolu taşımacılığı hizmetleriyle karşılaştırıldığında, sevkiyat süresini yaklaşık olarak 7 güne kadar kısaltıyor.

DHL Global Forwarding Japonya Ülke Müdürü Mark Slade, “Türkiye’nin, sadece Avrupa’ya değil, Asya'nın merkezine ve Orta Doğu’ya da yakın olan stratejik konumu sebebiyle uluslararası bir aktarma merkezi olarak hareket etmesi beklenmektedir. Japonya’dan Türkiye'ye gerçekleştirilen yeni ve rekabetçi LCL hizmeti ile, hem yeni gelişen Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya pazarlarına giriş yapmayı hem de işlerini büyütmeyi amaçlayan Japon müşterilerimize destek sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Yeni LCL hizmeti ile, Japonya'daki altı farklı limandan alınan kargolar, Yokohama Limanı’nda birleştirilerekYeni direkt servisle birlikte, müşteriler Yokohama’dan 43 günde; Tokyo, Nagoya, Osaka ve Kobe’den 46 günde ve Hakata’dan 47 günde Ambarlı Limanı’na siparişlerini getirtebilecekler.

DHL, değişen pazar ihtiyaçlarına karşılık olarak, LCL hizmetlerini geliştirmek için durmaksızın çaba gösteriyor. 2011 yılında DHL, Japonya’da Kuzey Asya; Çin’de Dalian, Ningbo, Qingdao, Tianjin Xingang, Şanghay, Xiamen ve Hong Kong; Güney Kore’de Busan; Tayvan’da Kaohsiung ve Keelung dahil olmak üzere hizmet verdiği liman sayısını yükselti.2013 yılına gelindiğinde ise, Japon LCL hizmetleri portfolyosunu daha da arttırmış ve Meksika'dan başlayarak Santos, Brezilya ve Manzanillo'ya direkt hizmetler başladı.

DHL, kurum içi toplam hacminin yüzde 97’den daha fazlasını taşıyan global bir ağ ile, kargo izleme hizmeti dahil olmak üzere tüm dünyada uygun ve süratli gümrükleme hizmeti sağlayan uzman bir ekibe sahiptir ve tüm tedarik zinciri ile sevkiyatları yöneterek, müşterilerine sürat, güven ve düşük maliyet öneriyor.


1 Eylül 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77