• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Opet ‘Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket’ Seçildi

Opet ‘Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket’ Seçildi
Opet, üst üste 9’uncu kez sektöründe ‘Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket’ seçildi.

KalDer tarafından dokuz yıldır ölçümlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) araştırmasında, akaryakıt sektöründe birinci yine değişmedi. Opet, akaryakıt sektöründe 80 puan ile üst üste dokuzuncu kez ‘Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket’ seçildi.

Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca yaptığı konuşmada, “ Müşteri talep ve beklentilerinin sürekli değiştiği günümüzde Türk halkının Opet’ten memnuniyeti dokuz yıldan bu yana değişmeden devam ediyor. Bu büyük başarıya,  müşteri deneyimlerinden yola çıkarak yaptığımız analizler ve yarattığımız güven duygusu ile ulaştık. Farklılaşma stratejilerimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımız ile yolumuza devam edeceğiz. Amacımız tüketicinin en çok memnun kaldığı bir akaryakıt dağıtım şirketi olarak her alanda yükselişimizi sürdürmek” dedi.

Sektörün genç markalarından biri olarak müşteriyi tüm çalışmalarının odak noktasına koyduklarını dile getiren Ağca, “Günümüzde müşteriyi elde tutmak ve mutlu etmek için özel çabalar gerekli. İhtiyaçları anlayarak hayatı kolaylaştırmak üzere sunduğumuz hizmetlere, ürünümüzdeki kaliteye, sosyal sorumluluk projelerimize, kişiselleştirilmiş öneri ve özel kampanya kurgularına devam edeceğiz” diye konuştu.

Ağca sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri memnuniyetimizi en üst seviyede tutmak, sektörümüzde tüketicinin en çok memnun kaldığı marka olmayı sürdürmek için çalışacağız. ‘Kusursuza Yolculuk’ başlığı altında çağrı merkezi ve online hizmetlerimizi yine koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışımız ile sürdüreceğiz.”

Opet geçtiğimiz yıl müşteri memnuniyetinde liderliğin yanı sıra üst üste elde ettiği birincilikleri için ‘Sürdürülen Başarı’ ve ‘Üstün Başarı’ ödüllerine de layık bulunmuştu.

Araştırma 81 ilde 7 bin 621 tüketiciyle görüşülerek yapıldı

KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi 2014 yılı 2’nci çeyrek ölçümlemesi, 81 ilde 7 bin 621 tüketici ile bilgisayar destekli telefon anketi (CATI) yapılarak özel ekonometrik analiz modeli ile belirlendi. Endeks sonuçları, 14 Temmuz- 23 Ağustos 2014 tarihleri arasında, TMME ortak girişim kurucuları, Türkiye Kalite Derneği ve KA Araştırma Limited tarafından 29 markanın ve diğer kategorilerinin müşteri memnuniyeti verilerinin, ACSI/Fornell Modeli ile özel olarak analizinden elde edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77