• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Naturelmar Madencilik Renault Trucks ile Büyüyor

Naturelmar Madencilik Renault Trucks ile Büyüyor
Naturelmar Madencilik AŞ. filosunu 3 adet Renault Trucks Premium 460.19 T Optidriver+ ile genişletti.

Naturelmar Madencilik AŞ. filosunu 3 adet Renault Trucks Premium 460.19 T Optidriver+ ile genişletti.


Satışı Antalya As-Sar Otomotiv tarafından gerçekleştirilen araçların teslimat törenine, Naturelmar Madencilik AŞ. adına Antalya Demre Ocak İşletme müdürü Selçuk Yılmaz, Antalya As-Sar Otomotiv adına ise Renault Trucks Satış Uzmanı Kıvanç Kutlu katıldı.

Naturelmar Madencilik AŞ. adına konuşan Selçuk Yılmaz, “İhtiyaçlarımıza yönelik olarak kendi araçlarımızdan oluşan filomuza yaptığımız bu yatırımda Renault Trucks’ı tercih ettik. Tercih sebeplerimizde, Renault Trucks’ın yakıt tüketimi ve işletme maliyetlerindeki büyük avantajları çok önemli rol oynadı. Bunun yanı sıra Renault Trucks’ın kendisini kanıtlamış, müşteri cephesinde güven yaratmış bir marka olması ve de satış sonrası servis hizmetlerinde de her zaman yanımızda olacaklarını biliyor olmamız da kararımızı etkileyen önemli bir etken oldu” diye konuştu.

Satış görüşmeleri sırasında, marka temsilcilerinin sıcak ve samimi yaklaşımı ile kendilerini dinleyip doğru anlamaları ve ihtiyaçlarına yönelik bir araca kendilerini yönelttiklerini sözlerine ekleyen Selçuk Yılmaz, bunun son karar verme aşamasında kendilerine çok yardımcı olduğunu belirtti.

Antalya As-Sar Otomotiv Renault Trucks Satış Uzmanı Kıvanç Kutlu ise “Müşterimizi dinledik, tercih ve ihtiyaçlarını anladık ve bunun doğrultusunda kendilerine bir yol çizdik. Aracımızın üstün özellikleri, kendilerine sağlayacağı yakıt ekonomisi, araçlarından maksimum verim almalarını sağlayacak olan sürüş eğitimlerimiz ve bunun yanı sıra satış sonrası profesyonel servis hizmetlerimiz ile de Naturelmar  Madencilik AŞ. ile kurduğumuz bu iş ortaklığı umarız gelecekte de devam edecek. Markamızı tercih ettikleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyor ve sektördeki başarılarının devamını diliyoruz” dedi. 


18 Eylül 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77