• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Çatısan Nakliye Filosunu Volvo İle Güçlendirdi

Çatısan Nakliye Filosunu Volvo İle Güçlendirdi
Çatısan Nakliye filosuna 1 adet FH 460HP model çekici dahil etti. Bu alımla birlikte firma filosundaki toplam Volvo marka araç sayısını 2’ye yükseldi.

Çatısan Nakliye filosuna 1 adet FH 460HP model çekici dahil etti. Bu alımla birlikte firma filosundaki toplam Volvo marka araç sayısını 2’ye yükseldi.


Teslimat töreninde Çatısan Nakliye adına Yönetim Kurulu Başkanı Suat Değirmencioğlu, Volvo Kamyon adına ise Marmara Bölgesi Satış Danışmanı Gökhan Hıraca yer aldı.

Yakıtta etkin tasarruf ve yürüyen aksamın her türlü yol ve hava koşulunda sağlam kalması nedeniyle Volvo Kamyon’u tercih ettiklerini belirten Çatısan Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Suat Değirmencioğlu, “Çalıştığımız sektörde Volvo araçlara yaptığımız yatırımın geri dönüşü her zaman hızlı ve kazançlı oldu. Almayı planladığımız 10 araçtan ikisini teslim aldık. Volvo markası ile çalışmalarımız sürecek” dedi.

Törene katılan Volvo yetkilisi Gökhan Hıraca ise, “Çatısan Nakliye’nin siparişini teslim ettik. Kendilerinin markaya duyduğu güvenden dolayı Çatısan Nakliye bundan sonraki alımlarında da Volvo markasını tercih edeceklerini açıkladı ve bizi gururlandılar. Çatısan Nakliye ile çalışmalarımıza her zaman birlikte devam etmeyi temenni ediyoruz. Kendilerinin sektördeki 10’uncu yıllarını da kutluyoruz” dedi.

Düşük kullanım maliyeti, zamanında ve tam servis hizmeti ile en ağır çalışma koşullarında bile sağlamlık ve üstün performans sunan Volvo markası ile beklentilerini her anlamıyla karşılayan Çatısan Nakliye, tek markalı 20 adet araç parkına sahip olmak istediğini de açıkladı.


18 Eylül 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77