• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5885
  • Euro 34.6996
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

ISTANBUL AIRSHOW 10’uncu Kez Kapılarını Açacak

ISTANBUL AIRSHOW 10’uncu Kez Kapılarını Açacak
Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan ISTANBUL AIRSHOW, Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı 25-28 Eylül tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan ISTANBUL AIRSHOW, Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı 25-28 Eylül tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanıyor.


İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apron’unda düzenlenen AIREX ISTANBUL fuarları, bu yıldan itibaren, İstanbul’un havacılık merkezi olarak öneminin daha kuvvetli bir şekilde vurgulanması amacıyla ISTANBUL AIRSHOW adı altında düzenleniyor.

Her iki yılda bir düzenlenen ISTANBUL AIRSHOW, Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi desteğinde; Türk Hava Yolları, Türk Hava Yolları Teknik ve TAV Havalimanları Holding sponsorluğunda düzenlenecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan’ın katılımları ile gerçekleşecek olan ISTANBUL AIRSHOW, 25-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apron’unda kapılarını ziyaretçilere açacak.

Fuara yerli ve yabancı 200’ün üzerinde firma katılıyor

ISTANBUL AIRSHOW’da, yolcu uçaklarından, iş jetlerine, helikopterlerden, hava ambulans araçları, sportif uçaklar ve ultralightlara kadar tüm hava araçları; uçak motorları, seyrüsefer ve uçuş kontrol sistemleri, simülatörler; yer, kargo, yolcu, ve bagaj sistem ve ekipmanları, apron ve terminal sistemleri; havalimanı güvenlik ve entegrasyon sistemleri; havalimanı tasarım ve inşaatı; havalimanı ve terminal işletmecileri; hava yolları, charter ve hava taksi işletmeleri; havacılık kulüp ve meslek kuruluşları yer alıyor.

Türk Hava Yolları Teknik destekleri ile 2023 yılı hedefleri doğrultusunda yerli imalatçılarımız da uluslararası platformda dünya devleri ile sıcak temas kurma imkanı bulacak.

TAİ’nin ürettiği HÜRKUŞ ilk defa İstanbul semalarında uçuş yapacak ve fuarda yerini alacak.

Yeni nesil büyük gövdeli uçaklardan BOEING 747-8I yolcu ve kargo versiyonları 25 Eylül’de, AIRBUS 350 ise 26 Eylül günü fuarda yerlerini alacaklar. EMBRAER ise fuar boyunca E190’ı sergileyecek.


18 Eylül 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77