• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Erkin İş Makineleri’nin Tercihi Volvo FMX

Erkin İş Makineleri’nin Tercihi Volvo FMX
World Power Erkin İş Makinaları Limited Şirketi, yeni ürün geliştirme çalışmalarını yürütmek için Volvo FMX 8X4 420 şasi kamyon modelini tercih etti.

Erkin Hidrolik Limited’in 32 yılı aşkın tecrübesi ve birikimiyle kurulan World Power Erkin İş Makinaları, 9 TM’den başlayarak 450 TM’ye kadar ürettiği kamyon üzeri katlanır bomlu vinçleriyle müşterinin ihtiyaçlarına bütünüyle cevap verebilen, isteğe göre uyarlanmış makineler üreten sayılı firmalardan biri olarak üstyapı uygulamalarında Volvo Kamyon’u tercih etti. FMX üzerine uyguladığı yeni vinç sistemini Ankomak 2014 Fuarı’nda sergileyen World Power Erkin İş Makinaları, müşterilerinin verimliliğine katkı sağlamayı hedefliyor.

Müşterilere en uygun çözümleri üreten Volvo’nun çift ön aks ve tahrikli bogili FMX 8x4 serisi, vinçli veya beton pompalı üst yapılar için son derece uygun olan yüksek ön aks yüklerine olanak tanıyor. World Power Erkin İş Makinaları ile gerçekleştirilen ortak çalışma sırasında FMX ürün serisinin esnek şasi düzeni ve VBI (Volvo Üstyapı Talimatları) sayesinin avantajlarından yararlanıldı.

World Power Erkin İş Makinaları Sahibi Murat Erkin, “Erkin İş Makinaları olarak 32 yıllık tecrübemizle sadece ürettiğimiz araç üstü uygulamalarımızın kalitesi ve verimliğiyle değil, uygulamayı gerçekleştirdiğimiz aracın da müşterilerimizin verimliliğini ve karlılığını sağlaması konusunda hassasiyet gösteriyoruz” dedi.

Erkin, “Volvo FMX, uygulama aşamasında bizim işimizi kolaylaştırırken Volvo Kamyon kalitesiyle de müşterilerimizin toplam işletme maliyetlerine de destek oluyor. Fuarda sergilediğimiz yeni ürünümüze gösterilen ilgi, araç üstü vinç ve özellikli üstyapılar konusunda Volvo ile çalışmamızın doğru olduğunu gösteriyor. Bundan sonra da devam edecek olan işbirliğimiz sayesinde Volvo ile daha birçok yeni projeye imza atmak istiyoruz” dedi.

Volvo Kamyon olarak gerçekleştirilen işbirliği sonucunda Erkin İş Makinaları tarafının memnuniyetinden gurur duyduklarını belirten Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Erkan Ergene ise “Volvo Kamyon’un özel çözümlerdeki esnek yapısı sayesinde Erkin İş Makinaları ile sektörde örnek olabilecek bir işbirliği gerçekleştirdik. Bunun yeni projelerde de sürecek olması, Türkiye’ye uygun, müşteri ihtiyaçları ve beklentilerini eksiksiz yerine getiren ürünlere sahip olduğumuzu gösteriyor. Türkiye’nin lider ve önde gelen vinç ve üstyapı firmalarından Erkin İş Makinaları’nnı markamızı tercih etmesinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.


24 Eylül 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77