• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Omsan’a Stevie’den İki Ödül

Omsan’a Stevie’den İki Ödül
‘International Business AwardsSM’ Yarışması’nda Ağustos ayında 2 kategoride birden Stevie Ödülü alan Omsan, şimdi de taşımacılık kategorisinde uluslararası halkoylamasında birinci seçilerek ‘Halkın Seçimi ile Verilen Stevie Ödülü&#

‘International Business AwardsSM’ Yarışması’nda Ağustos ayında 2 kategoride birden Stevie Ödülü alan Omsan, şimdi de taşımacılık kategorisinde uluslararası halkoylamasında birinci seçilerek ‘Halkın Seçimi ile Verilen Stevie Ödülü’nü kazandı.


İş dünyasının en saygın ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve 2002 yılından bu yana en başarılı kurumları değerlendirerek ödüllendiren ‘International Business AwardsSM’ Yarışması’nın 2014 yılı resmi sonuçlarına göre geçtiğimiz ay 2 Stevie ödülünü birden alan Omsan, bu kez de ‘Halkın Seçimi ile Verilen Stevie Ödülü’ nü aldı.

17 sektörde en beğenilen şirketlerin uluslararası düzeyde halk oylaması ile seçildiği yarışmada 23 binden fazla oy kullanıldı. ‘Halkın Seçimi ile Verilen Stevie Ödülü’, oylama sonucunda en yüksek oy alan firmalara verildi. Taşımacılık kategorisinde en yüksek oyu alan Omsan, Yunanistan, Güney Kore ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki rakiplerini geride bıraktı. Omsan, ödüllerini 10 Ekim tarihinde Paris’te düzenlenecek gala gecesinde alacak.

Geçtiğimiz ay jüri tarafından 2 ayrı ödüle layık görülmelerinin ardından bu kez de ‘Halkın Seçimi ile Verilen Stevie Ödülü’nü almalarından ötürü gurur duyduklarını ifade eden Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, taşımacılık kategorisinde ödüle layık görülen tek Türk firmasının Omsan olmasının ise kendilerini ayrıca gururlandırdığını belirtti. Küçükertan, küresel bir Türk lojistik şirket olma vizyonuna doğru ilerlerken bu ödüllerin kendilerini motive ettiğini, oy kullanarak Omsan’a destek veren tüm müşterilerine, çalışanlarına, tedarikçilerine ve tüm diğer paydaşlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.


24 Eylül 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77