• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Ulusoy Logistics Tercihini Mercedes-Benz’den Yana Kullandı

Ulusoy Logistics Tercihini Mercedes-Benz’den Yana Kullandı
Ulusoy Logistics, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Koluman Motorlu Araçlar aracılığıyla yapılan satışla

65 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS çekici, 25 adet Axor 1840 LS çekici, 15 adet de Axor 3229 C kamyon olmak üzere toplamda 105 adet aracı törenle teslim aldı.

Yeni araçların teslimatı kapsamında gerçekleşen törene, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Şahin Kanat, Genel Müdürü Ertunç Laçinel, Satınalma Müdürü Rıdvan Kanbak katıldı. Bu işbirliğine öncülük eden Koluman Otomotiv Ticaret AŞ. İstanbul Genel Müdürü Ali Saltık, Kamyon Satış Müdürü Aytekin Yeşil’in hazır bulunduğu törene, Mercedes-Benz Türk AŞ.’den ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt ev sahipliği yaptılar.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün yaptığı konuşmada, “Bu teslimat bizim için büyük bir önem taşıyor. Ulusoy Logistics, sektör ortalamasına göre büyük filoya sahip. Bu yeni işbirliğine her iki taraf açısından de yepyeni bir kazanım diyebiliriz. Ulusoy Logistics’in böylesine hacimli bir satış ve yatırım ile filosuna girebilmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu çerçevede araç parkını, kamyonlarımız ile güçlendirip ürünlerimize duyduğu güveni gösteren Ulusoy Logistics şirketi yöneticilerine bu işbirliğinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Özbayır: “Kendi rekorumuzu kırmaya devam ediyoruz”

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, “İlk sekiz ayda pazar, geçtiğimiz yılla aynı seviyelerde gerçekleşti. Buna rağmen şirketimizin kamyon satışları artış gösterdi. Performansımızı arttırmaya ve kendi rekorumuzu kırmaya devam ediyoruz. İş ortaklarımızın ve bizlerin sektöre duyduğu güven ve işbirliği bu ivmeyi pozitif yönde etkiliyor” diye konuştu

Özbayır sözlerini şöyle sürdürdü: “Ulusoy Logistics de, Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ürettiğimiz geniş ürün gamımız içerisinde ihtiyacı kapsamındaki araçlarımızı tercih etmiştir. Etkin servis teşkilatımız ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler aracılığı ile sunduğumuz finansman desteği müşterimizin markamızı tercihinde önemli rol oynadı. Başta Ulusoy Logistics şirketinin yöneticileri olmak üzere bu teslimatta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Ulusoy Logistics adına konuşma yapan Alican Ulusoy, “Bizimle işbirliği içerisinde olan müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımız için Ulusoy ismi her zaman ‘Güven ve Güç’ demek oldu. Bu değerler bundan sonra da yolumuzu aydınlatmaya devam edecek. Mercedes-Benz ile kurduğumuz bu yeni iş ortaklığı bizler için önemli bir adım. Mercedes-Benz ürünlerinin yüksek kalitesi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hepimizin kabul ettiği bir durum” açıklamasını yaptı.

Ulusoy, “Koluman ve Mercedes-Benz yetkililerinin rekabetçi, hızlı ve uyumlu çalışmaları, hem satış hem de servislerinden alınan desteğin maksimum verimde olması sebepleriyle bu markayı tercih ettik. Biliyoruz ki Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en kaliteli ürünleri en avantajlı şekilde sunuyor.” dedi.

 


29 Eylül 2014

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77