• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Türk Hava Yolları’nın Kherson Seferleri Başladı

Türk Hava Yolları’nın Kherson Seferleri Başladı
Türk Hava Yolları (THY), uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. THY’nin yeni rotası, Ukrayna’nın Kherson şehri oldu.

Türk Hava Yolları haftada 4 kez İstanbul -Kherson -İstanbul uçuşlarını gerçekleştirecek.  Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Kherson’a tarifeli seferlerinin başlaması nedeniyle resmi açılış töreni ‘Herson’ havalimanında gerçekleştirildi.

Basın toplantısına, Kherson Bölgesel Devlet Yönetimi Başkanı Andriy Putilov, Türkiye Cumhuriyeti Ukrayna Büyükelçisi Yönet Can Tezel ve Türk Havayolları Pazarlama ve Satış Başkanı Ziya Taşkent katıldı.

Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satış Başkanı Ziya Taşkent yaptığı konuşmada, “Ukrayna şuan Türk Havayolları için öncelikli pazarlardan biridir. Kherson ve Ukrayna’nın güneyindeki diğer bölgeleri iyi bir potansiyele sahip ve uçuşlarımızla bu potansiyeli açığa çıkarmayı amaçlıyoruz. İstanbul-Kherson uçuşu ile yüksek hizmet standartlarımızı Ukrayna’daki tüm yolcularımız için daha uygun hale getirdik, ve açılışa özel fiyatlarla bilet satmaya karar verdik” dedi.

Kherson Bölgesel Devlet Yönetimi Başkanı Andriy Putilov ise, “Kherson havalimanının önemli bir teknik potansiyeli var. Ülkedeki son olaylar dolayısıyla Ukrayna’nın Güney’indeki hava taşımacılığına olan değerlendirilmemiş talepten kaynaklanan yolcu trafiğiyle başa çıkacaktır. Türkiye ile Kherson arasında başlatılan uçuşların bölgenin ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacağına eminim” diye konuştu.

İstanbul’dan Kherson’a tüm vergiler dahil gidiş- dönüş 99 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebiliyorlar.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77