• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Borusan Logistics International Kazakhstan Ülke Pazarını Anlattı

Borusan Logistics International Kazakhstan Ülke Pazarını Anlattı
Borusan Logistics International Kazakhstan, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Kazakistan Ticaret Turuna sponsor oldu.

Borusan Logistics International Kazakhstan, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Kazakistan Ticaret Turuna sponsor oldu.


Türk markaların uluslararası alandaki rekabet gücünü artırmak ve işbirliği olanaklarını geliştirmek amacıyla Birleşmiş Markalar Derneği, Soysal Danışmanlık işbirliği ile Kazakistan’a bir ticaret turu düzenledi. Tura Türkiye’den, Collezione, Mavi, Koton, Aydınlı, Roman, Penti ve Beymen gibi önemli markalar katıldı.

Yurtdışında faaliyet gösteren ya da yurtdışına açılmak isteyen Türk markalarını, yatırımcılarla ve danışmanlık kuruluşlarıyla buluşturan Yurtdışı Açılımı Toplantıları’na BMD üyesi şirketlerin sahipleri ve konuyla ilgili üst düzey yöneticiler katıldı. Borusan Logistics International Kazakhstan toplantıda Türk markalarına ülke pazarını anlattı, Kazakistan’da ki lojistik çözümler ile ilgili bilgi verdi.

Toplantıda Borusan Logistics International şirketlerinden sorumlu Borusan Lojistik Yabancı Ülkeler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Öcalır bir sunum yaparak genel olarak Kazakistan ve Kazakistan pazarı hakkında bilgi verdi. Tüm markaların üretim kadar önem verdikleri lojistik süreçler ile ilgili çözüm önerilerini paylaştı.

Borusan Lojistik’in Kazakistan da ki şirketi Borusan Logistics International Kazakhstan’ın sponsorları arasında yer aldığı ziyaret Eylül ayında yapıldı. Şirket sahipleri, CEO’lar ve Genel Müdürlerden oluşan BMD heyeti Kazakistan’ın Almati ve Astana kentlerinde incelemelerde bulundu.

Borusan Logistics International şirketlerinden sorumlu Borusan Lojistik Yabancı Ülkeler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Öcalır, Kazakistan pazarını, ülkenin ön plana çıkan kentlerini, kentler bazında ki ticari faaliyetleri, pazar eğilimlerini, şirketin lojistik alanındaki deneyimlerini, ülke de ki uygulamaları ve getirdikleri lojistik çözümleri aktardı.

Kazakistan’da taşıma sektörünün yılda yüzde 7’den fazla büyümesi, ülkede finansal istikrar ve pozitif yatırım iklimi bulunması nedeniyle büyük fırsatlar sunduğunu dile getiren Öcalır, ülkeye girişte yaşanabilecek kısıtlar, avantajlar,  yasal yükümlülükler, Çin ve diğer komşu ülkelerle ilişkiler gibi konularda da bilgi verdi.


15 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77