• BIST 9524.59
  • Altın 2497.973
  • Dolar 32.5765
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Goodyear Bayileri Modernleşiyor

Goodyear Bayileri Modernleşiyor
Bayi ağını modernleştirmeye devam eden Goodyear, 15 Ekim 2014 tarihinde, İzmir’de uzun yıllardır tüketicilere yüksek performansla hizmet veren Ulcay İzkimteks bayisini yenileyerek açılışını gerçekleştirdi.

Bayi ağını modernleştirmeye devam eden Goodyear, 15 Ekim 2014 tarihinde, İzmir’de uzun yıllardır tüketicilere yüksek performansla hizmet veren Ulcay İzkimteks bayisini yenileyerek açılışını gerçekleştirdi.



Goodyear, bayilerini yenilemeye ve geliştirmeye yönelik olarak koordine ettiği çalışmalara İzmir, Pınarbaşı’nda Ulcay İzkimteks ile devam ediyor. 28 yıldır Goodyear bayisi olan Ulcay İzkimteks’in yenilenen mağazası bin 200 metrekarelik kapalı alana sahip. Modern makine ve ekipmanlarla  donatılan Ulcay İzkimteks, ticari sınıflardaki araçlara daha kaliteli servis, lastik satış hizmeti ve lastik kaplama hizmeti vermeye devam edecek.

 

Yenilenen Ulcay İzkimteks bayisinde düzenlenen etkinlikte konuşan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan, bayilerinin Goodyear ailesinin önemli bir parçası olduğunu belirterek yenileme ve geliştirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Özkan sözlerine şöyle devam etti: “Goodyear olarak iş ortaklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bayilerimizin satış noktalarındaki yenileme çalışmaları ile bugüne dek bizleri tercih eden ve başarılı performanslarıyla öne çıkan iş ortaklarımızın işlerini daha da geliştirmelerine destek olmayı hedefliyoruz. 28 yıldır bayiliğimizi başarıyla temsil eden Ulcay İzkimteks’in yenileme çalışmalarının ardından, konusunda uzman çalışanları ile tüketicilere daha kaliteli bir hizmet verecek ve daha büyük başarılara imza atacaktır.”

 

Goodyear’ın sunduğu tüm ürün ve hizmetlerde standart uygulamaları içerecek şekilde ‘premium’ konsepte sahip mağazalar geliştirdiklerini vurgulayan Goodyear Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Ulcay bayimiz, özellikle ticari araç sahiplerine yönelik hizmet veriyor. Bayimizi ziyaret eden bütün müşterilerimiz ürün ve hizmetlerimizle ilgili doğru ve eksiksiz bilgilere ulaşabilmektedir. Ulcay İzkimteks, hem lokasyonu ve yönetim ekibi, hem de mevcut ve potansiyel müşteri portföyü ile çok önemli bir iş ortağımızdır. Sahip olduğu bu önemli değerlere ek olarak, bu yenileme çalışmasının bayimizin işine doğrudan ve önemli bir katkısı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Goodyear Bayisi Ulcay İzkimteks’in sahibi Ahmet Ulcay ise “Goodyear Şirketi’nin satış ve pazarlama stratejileri doğrultusunda ve değerli katkıları sayesinde yenilenen mağazamız, tamamen müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamaya yönelik ekipmanlarla donatıldı. Böylece, mağazamızı ziyaret eden tüketiciler standart bir lastik satış noktasına göre doğru bilgi ve doğru ürüne çok daha kolay ulaşabileceklerdir” diye konuştu.

 

Goodyear, bayilerinin sadece dış görünümünü değil alt yapılarını da yeniliyor. Goodyear bayilerine gelen nihai tüketiciler, ürün, etiketleme, test sonuçları gibi bilgileri kolayca edinebiliyorlar. Goodyear; bayi personelinin eğitimini gerçekleştirerek, tüketicilerin ilk elden sağlıklı bilgiye ulaşmalarını sağlıyor.  


16 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77