• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Nakliyeci Webnak İle Gittiği Yerden Boş Dönmeyecek

Nakliyeci Webnak İle Gittiği Yerden Boş Dönmeyecek
Taşımacılık sektörüne yepyeni bir anlayış getiren Webnak, şirketlerle nakliyecileri internet ortamında buluşturuyor.

Taşımacılık sektörüne yepyeni bir anlayış getiren Webnak, şirketlerle nakliyecileri internet ortamında buluşturuyor.


Aslanoba Grubu bünyesinde kurulan Webnak, KOBİ’ler ile nakliyecileri internet ve mobil ortamında güvenle buluşturarak taşımacılık sektörüne yeni bir soluk getirecek. Nakliyecileri tek tuşla şirketler ile buluşturan platform sayesinde taşıma maliyeti, güvenli takip, hız, verimlilik gibi konular sorun olmaktan çıkıyor.

KOBİ’lerin en büyük sorunlarından biri olan lojistik, çok daha az maliyet ve iş yükü hedefiyle yola çıkan yepyeni ve verimli bir iş modeli ile kolaylaşıyor. İlk olarak 5 bölgede Tüm Türkiye’de faaliyetlerine başlayan ve 5 bölgede hizmet noktasına sahip Webnak’ın avantajları hakkında bilgi veren Hasan Aslanoba, Webnak’ın kurduğu altyapı sayesinde taşıma işlemini yapan aracının nakliye başlangıcından teslimata kadar GPS üzerinden online takip edilebildiğini ve hatta gelecek aracın daha önce yaptığı taşımalarda gösterdiği performansın görülebildiğini söyledi.

KOBİ’ler yüklerine en uygun aracı ve makul fiyat altında bulacak

Aslanoba Grubu Kurucusu Hasan Aslanoba konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Webnak ile Türkiye’nin herhangi bir noktasından dönüş yapacak olan nakliyeciler talebi görerek, en uygun fiyatı sunabiliyorlar. Bilgisayar başında olmasalar dahi mobil uygulama üzerinden cep telefonlarından teklif verebiliyorlar. Böylece nakliyecilerin fazla masraf, kilometre, garajda bekleme, ekstra ödeme ve dönüş yükü bulamama gibi sorunlarına son vereceğiz. Bu model ile KOBİ’ler, yüklerine en uygun aracı en kısa zamanda ve makul fiyat altında buluyor olacaklar” dedi.

Türkiye’de yaklaşık 500 bin kamyon şoförü bulunduğunu ve günlük ağır yük taşıma sayısının 180 bin olduğunu kaydeden Aslanoba, sözlerine şöyle devam etti: “Taşımacılarımızın ve işletmelerimizin internet aracılığıyla verimli ve güvenli lojistik imkanlarına kavuşması için Webnak ile onlara kolay iş yapmanın kapılarını açıyoruz. Talep-teklif bazlı sistemimiz ile şirketler ile nakliyecilerin üzerinden prosedüre ilişkin tüm yükleri alıyoruz. KOBİ’lere ve nakliyecilere açık eksiltmeli teklif sistemi ile en iyi fiyatı yakalama fırsatı sunuyoruz.  Operasyon ekibimiz ile sisteme dahil olan her aracın fotoğrafından belgelerine kadar tüm evraklarını inceleyip onaylıyoruz. Türkiye’de ilk defa online nakliye sigortasını biz hayata geçirdik.”

Webnak sayesinde hem zamandan hem enerjiden tasarruf edildiğini ifade eden Aslanoba, bu sayede firmaların daha temiz bir çevreye de katkıda bulunabileceğini söyledi. Aslanoba, Webnak’a üye olmanın ve teklif almak için talep oluşturmanın ücretsiz olduğunu, başarıyla sonuçlanan tekliflerden ise 10 TL ile 50 TL arasında ücret alındığı bilgisini verdi.


21 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77