• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Anadolu Isuzu 30’uncu Yaşını Kutladı

Anadolu Isuzu 30’uncu Yaşını Kutladı
Anadolu Grubu’nun otomotiv sektöründeki önemli şirketlerinden olan Anadolu Isuzu, kuruluşunun 30’ncu yılını, düzenlediği gala gecesiyle kutladı.

Anadolu Grubu’nun otomotiv sektöründeki önemli şirketlerinden olan Anadolu Isuzu, kuruluşunun 30’ncu yılını, düzenlediği gala gecesiyle kutladı.


Anadolu Isuzu, kuruluşunun 30’ncu yılını, düzenlediği gala gecesinde kutladı. Geceye, Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu Isuzu Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta, Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode ile kurumun üst düzey yöneticileri, şirket çalışanları, bayileri ve tedarikçileri katıldı.

Anadolu Isuzu Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser yaptığı konuşmada şirketin gelecek dönemdeki planlarından bahsetti ve ortaklık sürecinin her aşamasında yer almış bir yönetici olarak çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Anadolu Isuzu’nun gelecek 10 yıldaki hedefleri büyük

Eser’in konuşmasından sonra söz alan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, otomotiv sektöründeki ilk Türk-Japon ortaklığı olan Anadolu Isuzu’nun gelecek 10 yıldaki hedeflerinin büyük olduğunu kaydetti.

Özilhan, “Anadolu Grubu olarak, faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz her alana katkı sağlamayı ve değer yaratmayı kendimize ilke ediniyoruz. Bu yaklaşımımızla, Anadolu Isuzu’nun grubumuz içinde, Türkiye otomotiv sanayinde ve ekonomisinde önemli bir yere sahip olması bizler için gurur verici. Otomotivdeki ilk Türk-Japon ortaklığının 30 yıl sonra bugün geldiği nokta,  yıllar öncesinde ne kadar doğru bir yatırıma imza attığımızı bir kez daha kanıtlıyor” dedi.

Gecenin devamında, bir Japon geleneği olan Daruma seremonisi gerçekleştirildi. Japonya’ da iyi şansın sembolü olan ‘Daruma’ adlı ünlü bebeğin gözlerini boyama seremonisi galanın anlamı anlarından biriydi. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta ve Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode, Anadolu Isuzu’nun yeni başarıları için dilek tutarak ‘Daruma’nın gözlerini birlikte boyadılar.

Anadolu Isuzu bayileri, tedarikçiler ve şirket çalışanlarının üst düzey yöneticilerle bir araya geldiği gecenin sunuculuğunu, Doğa Rutkay üstlendi. Geceye ayrıca şarkılarıyla, Işın Karaca ve Kubat renk katarken, Sunay Akın ise konuklara aktardığı geceye özel hikayesiyle, Türk-Japon dostluğunun uzun yıllara dayanan geçmişini kendisini dinleyenlere hatırlattı.



21 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77