• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Aras Kargo’nun Çevreci ve Sürdürülebilir Politikalarına TSE Onayı

Aras Kargo’nun Çevreci ve Sürdürülebilir Politikalarına TSE Onayı
Aras Kargo, verimlilik odağında benimsediği çevreci ve sürdürülebilir politikalarını, aldığı üç yönetim sistemi belgesiyle taçlandırdı.

Aras Kargo, verimlilik odağında benimsediği çevreci ve sürdürülebilir politikalarını, aldığı üç yönetim sistemi belgesiyle taçlandırdı.


Aras Kargo, sektörde bir ilke daha imza atarak,  Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Çevre Yönetim Sistemi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. Aras Kargo Genel Müdürlüğü’nde 21 Ekim’de gerçekleşen teslim törenine Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Aras Kargo Genel Müdürü Salim Güneş, TSE Marmara Koordinatörü Mehmet Hüsrev, TSE İstanbul Belgelendirme Müdürü Hakan Deniz, TSE Kimya Laboratuvarları Müdürü Olcay Temel ve Aras Kargo yöneticileri katıldı.

Türkiye’nin en büyük yüzde 100 elektrikli ticari filosuna sahip Aras Kargo, işletmelerin çevreye verdikleri zararın sistematik bir şekilde azaltılması ve mümkünse ortadan kaldırılabilmesi için geliştirilen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesini aldı. Aras Kargo’nun sektöründe ilk kez aldığı bir başka belge ise TSE İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi oldu. TSE bu belgeyle çalışanları olabilecek olumsuz etkilerden ve iş kazalarından koruyarak güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamayı, iş kazaları ve meslek hastalıkları sebebiyle oluşabilecek iş gücü kayıplarını en aza indirgemeyi amaçlıyor. Ayrıca ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini de hak eden Aras Kargo, müşterilerin beklentilerinin ötesinde hizmet verdiğini, sektördeki farkını aldığı belgelerle de ortaya koydu.

“Aldığımız belgelerle 100 yıllık şirket olma hedefimizi desteklemiş olduk”

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras yaptığı konuşmada, “Kalite yönetimi sistemine odaklanarak, 2004 yılında ISO 9001:2000 belgesi alarak başladığımız sürdürülebilirlik çalışmalarımızı 10 yıldır adım adım ileri taşıyoruz. Bu çerçevede verimliliği, tüm iş süreçlerimizin merkezine aldık. Aralarında müşterilerimiz, çalışanlarımız, ortaklarımız ve tedarikçilerimizin bulunduğu tüm paydaşlarımızla olan ilişkilerimizin yanı sıra doğaya ve ekonomiye olan yaklaşımımız hep verimlilik esasına dayanıyor. Aldığımız belgelerle de bu yaklaşımımızı ve 100 yıllık şirket olma hedefimizi desteklemiş olduk” dedi.

TSE Marmara Koordinatörü Mehmet Hüsrev ise, “Düne kadar hizmeti veren ve hizmeti alan vardı. Şimdi denetleyen, değerlendiren üçüncü taraf olarak bizler varız. Ülkemizin 2023 hedeflerinde yer alan lider ülkeler arasına girebilmesi için lider kuruluşlara, lider şirketlere ihtiyacı var. İnanıyoruz ki Aras Kargo olarak aldığınız bu belgeler küresel güç, küresel marka olma yolunuzda önemli bir adım olacak. Bu anlamda yolunuzun açık olmasını diliyoruz ”diye konuştu.

TSE İstanbul Belgelendirme Müdürü Hakan Deniz de, “Aras Kargo’nun TSE ile uzun yıllardır devam eden Kalite yolculuğunun geldiği bu noktada, bir kez daha Aras Kargo markasının TSE markası ile taçlandırılmasından memnuniyet duyuyoruz. Ülkemizde ve Sektöründe örnek olması ümidiyle başarılarınızın devamını temenni ediyorum” dedi.


24 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77