• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Filolar Anadolu Isuzu’ nun Şampiyonları ile Büyüyor

Filolar Anadolu Isuzu’ nun Şampiyonları ile Büyüyor
Aydem &Gediz Elektrik 110 adet N serisi kamyon ve 30 adet D MAX 4x4 Pick-up yatırımına imza atarken, Balkan Süt ve Süt ürünlerine 15, Nak Kargo’ya 19, Zabunoğlu firmasına 3 adet Isuzu N serisi kamyon ve kamyonet yatırımı yaptı.

Aydem &Gediz Elektrik 110 adet N serisi kamyon ve 30 adet D MAX 4x4 Pick-up yatırımına imza atarken, Balkan Süt ve Süt ürünlerine 15, Nak Kargo’ya 19, Zabunoğlu firmasına 3 adet Isuzu N serisi kamyon ve kamyonet yatırımı yaptı.


Anadolu Isuzu İzmir bayii Erdiloğlu otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimat törenlerine Erdiloğlu şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Erdil, Satış ve Pazarlama Müdürü Erdal Demir, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Tunç Karabulut, Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler ve Kamyon Bölge Satış Sorumlusu Umut Akın katıldı.

Gelişen Gıda Sektöründe Isuzu’nun N Serisi kamyonlarının müşteri tercihinde açık ara önde olduğunu ifade eden Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, törenlerde yaptığı konuşmada, “Dayanıklılığı, güçlü motoru ve yakıttaki tasarrufu ile N serisi kamyonlarımız pazarın şampiyon lakabını almaya kazanmıştır. Müşterilerimizin sadece satış değil satış sonrası hizmetlerimizden de memnun kalmaları bizim için son derece önemli. Türkiye çapında 120 servis noktasında verdiğimiz servis hizmetiyle müşterilerimizin her an her yerde yanındayız” dedi.

Aydem &Gediz Elektrik filosuna 110 adet N serisi kamyon ve 30 adet D MAX 4x4 Pick-up kattı. Aydem & Gediz Elektrik’in Elektrik Yetkilisi Ahmet Arı son partide alınan ev ve iş yerlerine hizmet için kullanılacak kepçe aparatlı Isuzu kamyonları ile ilgili bilgi verdi.

Balkan Süt ve Süt ürünleri Şirket sahibi Halil Durmaz ise,  Isuzu’nun N serisi kamyonları ile filolarını genişlettiklerini, ilk planda aldıkları 15 adet kamyonla İç Anadolu ve İstanbul’a ürün sevkiyatına başladıklarını söyledi.

Filosuna 10 adet N serisi kamyon ve kamyonetleri katan Nak Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Erdem, “En son partide 10 adet araç alımımız gerçekleşti Araçlarımızı ağırlıklı olarak yurtiçi ve İzmir şehir içinde kullanıyoruz. Erdiloğlu Otomotiv ile kurulan yıllara dayalı diyaloğumuzla filolarımızı Isuzu’nun N Serisi kamyon ve kamyonetleri ile gençleştirdik. Güçlü yapısı ve ekonomikliği ile bize fazlasıyla katkı sağlayan N Serisi kamyonların alımına devam edeceğiz” dedi.

Zabunoğlu firması da filosunu 3 adet NPR 3D kamyon ile güçlendirdi. Zabunoğlu Başkanı Kemal Zabunoğlu, “Isuzu bizim için vazgeçilmezdir. Satış ve satış sonrası noktalarıyla bize en iyi hizmeti veren bir markadır. 42 yıllık geçmişe sahip kuruluşumuzun ürünü olan Maden suyumuzun bütün Anadolu’ya dağıtımı Isuzu kamyonları ile yapılıyor” diye konuştu.

Şimşek Gıda filosunun tamamını Anadolu Isuzu ile yeniledi

Coca Cola’nın Ege ve Akdeniz Bölgesindeki dağıtımını gerçekleştiren Şimşek Gıda’nın filosunun tamamını Anadolu Isuzu ile yeniledi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşek yaptığı konuşmada, “İhtiyacımızı karşılayacak en iyi ürünü seçmek durumundayız. Yaptığımız çalışmalara eşdeğer hizmet verecek, yükümüzü taşıyacak ekonomik özellikleriyle bizi yolda bırakmayacak avantajları ile Isuzu araçları tercihimiz oldu” dedi.


24 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77