• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Fatih Şener: ‘Lojistik Ödülleri Sektördeki Gelişimi Tetikleyen Bir Motivasyon Unsuru’

Fatih Şener: ‘Lojistik Ödülleri Sektördeki Gelişimi Tetikleyen Bir Motivasyon Unsuru’
“Lojistik Ödülleri yarışmasında titizlikle yapılan bir değerlendirme ve her yıl daha da iyiye giden çok hassas ölçümler var.”


Lojistik Ödülleri yarışmasında titizlikle yapılan bir değerlendirme ve her yıl daha da iyiye giden çok hassas ölçümler var.” diyen Organizasyon Komitesi Üyesi Fatih Şener, şunları söyledi:

Ödüller gelişmeyi teşvik eden, kazanmak için iyileşmeyi motive eden araçlardır. Lojistik Ödülleri yarışmasının Türkiye’nin lojistik sektöründeki gelişmesini tetikleyici bir motivasyon unsuru olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle yarışmaya katılan tüm firmaları ‘Atlas’ı kazansalar da kazanamasalar da kutluyorum.”

“Yarışmanın özellikle bir yanı daha var ki bu da çok güzel”; diyerek sözlerini sürdüren Şener; “Lojistik Ödülleri organizasyonunun Türkiye’de lojistik eğitimi veren tüm yüksekokul ve üniversitelere yönelik yaptığı tanıtım çalışmaları sonucunda öğrencilerin de internet üzerinden lojistik yöneticilerini puanlamaları sağlandı. Gençlerin çalışma hayatına başlamadan önce henüz öğrencilik aşamasındayken sektörü izlemelerinin sağlanması ve verdikleri online oylarla kanaatlerini belirtmiş olmaları da yarışmanın lojistik sektörünün geleceğine yönelik önemli bir katkısıdır.” dedi.

Sonuçları yıllık performans verilerine göre belirlenen ve kategorileri Ulaştırma Bakanlığı belgeleri ile sivil toplum kuruluşu üyeliklerine göre oluşturulan Lojistik Ödülleri yarışmasında, kurumsal adaylık için son başvuru süresinin firmalardan gelen talep üzerine 6 Kasım 2014 mesai saati sonuna kadar uzatıldığını hatırlatan Organizasyon Komitesi Üyesi Fatih Şener; “Bu dalda C2 başta olmak üzere L1, L2, R1, R2, N2, M2, P2 belgesi ile faaliyet gösteren tüm taşımacılar aday olabilir.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Kurumsal başvuruların dışında yarışmamızın diğer kulvarını oluşturan internet oylama sistemiyle gerçekleştirilen yarışmamızda da gelen güncel sonuçlara baktığımız zaman heyecanın oylamanın sona ereceği 7 Kasım 2014 akşamına kadar devam edeceği gözüküyor. Yarışmaya katılan tüm adaylar için, sektörü oylamaya davet ediyorum. 

Lojistik Ödülleri 2014 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü; www.lojistikodulleri.com adresinden ücretsiz olarak yapılabilmektedir.


5 Kasım 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77