• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Hidrokon’un Tercihi Volvo FMX

Hidrokon’un Tercihi Volvo FMX
Hidrokon Hidrolik Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., alımını gerçekleştirdiği Volvo FMX 500 8X4 şasi kamyona uyguladığı vinç sistemiyle Ankomak 2014 Fuarı’na katıldı.

Hidrokon Hidrolik Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., alımını gerçekleştirdiği Volvo FMX 500 8X4 şasi kamyona uyguladığı vinç sistemiyle Ankomak 2014 Fuarı’na katıldı.


Araç üstü katlanır bomlu vinç, araç üstü teleskopik vinç, araç üstü teleskopik platform kurtarma amaçlı vinç ve hidrolik ataşmanların üretiminde uzman Hidrokon, fuarda sergileyeceği yeni ekipmanı için Volvo Kamyon markasını tercih etti.

Fuarda yeni ürünü tanıtmak üzere hazır bulunan Hidrokon Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü yaptığı açıklamada, “Volvo Kamyon markası ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede kamyon üstü vinç uygulamalarında özel izne tabi 50 ton azami yüklü ağırlığı sağladık ve üretilecek daha yüksek kapasiteli vinçler için taşıyıcı araç alt yapısı oluşturduk. Ağır tonajlı vinç ve özellikli üstyapılar konusunda Volvo ile çalışmalarımız devam edecek. İlerleyen süreçte daha birçok yeni projeye birlikte imza atmak istiyoruz” dedi.

Ankomak 2014 Fuarı’nda Volvo Kamyon markası adına teslimat plaketini teslim eden Volvo Kamyon Bölge Satış Danışmanı Oğuz Nuhoğlu ise, “Türkiye’nin önde gelen vinç ve üstyapı şirketlerinden biri olan Hidrokon ile gerçekleştirdiğimiz çözüm ortaklığı ile ortaya çıkan ürün bizler için de gurur verici oldu. Hidrokon’un araç üstü ekipman ve özellikli üst yapılar konusunda bilgi ve tecrübesiyle FMX modelimizin potansiyelini tam olarak ortaya koyduk ve iş ortağımıza dayanıklı, tasarruflu ve güvenilir bir ürün yaratma fırsatı elde ettik” diye konuştu.


5 Kasım 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77