• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Honeywell Amerika'da Görücüye Çıkıyor

Honeywell Amerika'da Görücüye Çıkıyor
Honeywell'in yenilikçi ürünleri Hands-free Giyilebilir Çözümler ve akıllı Araç Terminalleri, Amerika'da düzenlenen 2014 Pack Expo'da ilk kez görücüye çıkıyor.

Honeywell'in yenilikçi ürünleri Hands-free Giyilebilir Çözümler ve akıllı Araç Terminalleri, Amerika'da düzenlenen 2014 Pack Expo'da ilk kez görücüye çıkıyor.


Honeywell, dağıtım merkezi operasyonlarının 2015’ten itibaren daha iyi rekabet edebilmeleri için iki yenilikçi ürünün tanıtımını yaptı. Depo ve atrepoların hatasız, etkin ve verimli çalışmaları için giyilebilir teknoloji ile tasarlanan Dolphin 70’e ile özellikle forklift sürücülerinin hareket kabiliyetlerini artırmak üzere en son teknoloji ile bütünleşmiş araç terminali Thor CV31 2-5 Kasım tarihleri arasında Amerika’nın Şikago kentinde düzenlenen 2014 Pack Expo’da görücüye çıkıyor.

Dağıtım merkezi yöneticilerinin esnek, genişleyebilir uygulamalara sahip, modası geçmeyen çözümler peşinde olduğunu söyleyen Honeywell Scanning & Mobility Endüstryel Pazarlama Direktörü Bruce Stubbs, “Honeywell, giyilebilir cihazlar ve pek çok özelliği bünyesinde toplayan araç terminalleri gibi yenilikçi teknolojiler sayesinde, büyük-küçük her ölçekte müşterilerine zorlu rekabet koşullarına ayak uydurabilmeleri için gereken çözümleri sunabiliyor” dedi.

Honeywell’den giyilebilir çözümler

Fuar ziyaretçileri Honeywell standında özellikle toplama, paketleme ve sevkiyat gibi lojistik işlemler için tasarlanan Dolphin 70e Black’in bileğe takılarak giyilebilen, kullanırken elleri serbest bırakan yeni modelini inceleme şansı yakalayacaklar.

Geleneksel giyilebilir çözümlerden ziyade daha kullanışlı ve hijyenik bir bilekliğe sahip olan Honeywell Giyilebilir Çözümleri, uzayan çalışma saatleri düşünülerek ve cihazın çalışanlar arasında kolayca paylaşılabilmesi için özel olarak tasarlandı. Geniş ekranı, esnek dokunmatik tuşları, WEH 6.5 (Windows Embedded Handheld) mimarisi ile kordonlu ve Bluetooth özellikli yüzük tipi tarayıcı desteği ile Honeywell Giyilebilir Çözümleri çalışanlara iş verimliliğini en üst seviyeye çıkartmak üzere ihtiyaç duyulan hareket özgürlüğünü sunuyor.

Ergonomi, sağlamlık ve geniş ekran boyutu özelliklerinin değerli bir bileşimi ile tasarlanan Honeywell Giyilebilir Çözümleri, kullanım sırasında ellerin serbest kalmasının yarattığı fayda ile çalışanların daha fazla işi yapabilmelerine imkan veriyor. Bu sayede iş süreçlerinde de çok daha az kesinti yaşanıyor.

Thor CV31 araç terminali

Fuarda incelenebilecek bir diğer ürün ise, özellikle depo ve antrepo operasyonları için tasarlanan, dağıtım kanalı iş akışının ekran üzerinde kolayca izlenebildiği Thor CV31 araç terminali.

Özel tasarımı sayesinde Thor CV31, forklift sürücülerine piyasadaki rakiplerinden yüzde 20 oranında daha fazla görüş imkanı sağlıyor. Gerek forklift gerekse diğer araç montajları için en iyi şekilde tasarlanan Thor CV31, 30 dakika süreyle dahili bataryası ve ateşleme kumanda sistemi ile sürücülerin değişim sırasında yaşadıkları bekleme sürelerine ve süreçte yaşanan kesintilere son veriyor.


6 Kasım 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77