• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Mars Logistics 25’inci Yılını Kutluyor

Mars Logistics 25’inci Yılını Kutluyor
Mars Logistics, ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunarak başladığı lojistik sektöründeki 25’inci yılını kutluyor.

Mars Logistics, ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunarak başladığı lojistik sektöründeki 25’inci yılını kutluyor.


Kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği, proje taşımacılığı, gümrükleme, sigorta, depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini sunan Mars Logistics, kuruluşunun 25’inci yıldönümünü kutluyor. Mars Logistics, 25 yıl boyunca her yıl ortalama yüzde 20’lik bir büyüme oranıyla, binin üzerinde uzman kadrosu ve sürekli büyüyen güçlü filosu ile her yıl sektörünün en değerli şirketleri ile iş ortaklıkları gerçekleştirerek bugün Türkiye’nin en büyük 250 şirketi arasında yer alan lider lojistik şirketlerinden biri haline geldi.

Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kazan Kazan felsefesine uygun olarak müşterinin bugünkü ve gelecekteki beklentilerini algılamanın önemini biliyor ve karşılamak adına gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeyi görevimiz olarak görüyoruz. Çalışanlar arasında sosyal paylaşımı arttırmak ve karşılıklı saygıyı sağlamak adına sosyal iletişimi önemsiyoruz” dedi.

Ali Tulgar: “Güvenilir bir şirket olmaya her şeyden çok önem veriyoruz”

Süreçlerinde toplumun beklentilerine karşı duyarlı olmayı, çevreye ve topluma saygıyı en önemli ilkeleri arasında saydıklarını dile getiren Tulgar sözlerine şöyle devam etti: “Güvenilir bir şirket olmaya her şeyden çok önem veriyoruz. Diğer taraftan Mars Logistics olarak aydınlık bir ülke için eğitimin öneminin farkındalığıyla uzun yıllardır bu alanda çeşitli faaliyetler düzenleyerek ya da var olan projelere destek vererek geleceğimize yatırım yapmanın da görevlerimiz arasında olduğunu düşünüyoruz. Bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak da 25’inci yılımızı kutladığımız bu yıl Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği gerçekleştirerek çocuklarımızın eğitimine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir projeyi hayata geçiriyoruz. Darüşşafaka Cemiyeti ile yürüttüğümüz proje ile Türkiye toplumunun sorumlu bir üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki bu çocuklarımızın başarısı, Türkiye’nin dünyadaki kalıcı başarısı için gerekli nitelikli insan kaynağının temelini oluşturacak.”

Mars Logistics, 11 yıldır üniversite öğrencilerine, yaratıcı lojistik çözümleriyle takım halinde yarışarak hem ödül hem de kariyerlerine yön vermelerini sağlayacak bir bakış açışı kazanmalarını sağlayan Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması düzenliyor. Bu yaklaşımı dolayısıyla 25’inci yılını da değerli kurumsal bir sosyal sorumluluk projesi ile kutlayan Mars Logistics, annesi veya babasını kaybetmiş, maddi olanakları yetersiz ve yetenekli çocuklarımızın yaşamını 151 yıldır eğitimle değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği gerçekleştiriyor. Proje kapsamında Darüşşafaka Cemiyeti’ne maddi ve manevi destek vererek çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunan Mars Logistics ayrıca çocuklarımızın gelişimini destekleyecek ve onlara farklı bakış açıları kazanmalarını sağlayacak bir dizi etkinliğe imza atıyor.


10 Kasım 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77