• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Şığva Trans Nakliyat Filosunu Tırsan ile Güçlendirdi

Şığva Trans Nakliyat Filosunu Tırsan ile Güçlendirdi
Şığva Trans Uluslararası Nakliyat 50 adetlik treyler siparişinin ilk partisi olan 16 adet Tırsan Frigo SRS C semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat törenine Şığva Trans Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şığva, Gelecek Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Serdar Ulak ve Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız katıldı. Söz konusu teslimatla birlikte Şığva Trans Uluslararası Nakliyat filosundaki Tırsan treyler sayısı 70’e ulaşırken, projenin tamamlanması ile bu rakam 100’ün üzerine çıkacak.

Şığva Trans Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şığva gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, “Tırsan markasına duymuş olduğumuz güven,  her ürün gamında olduğu gibi frigo segmentinde de Tırsan’ın pazar lideri ve Avrupa’nın üçüncü büyük treyler üretici olması öncelikli tercih sebebimizdir. Sahip olduğu geniş bayi ve servis ağı sayesinde vermiş olduğu hizmetler de bizim için büyük avantaj” dedi.

Şığva sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle Tırsan Frigo şasisinin sahip olduğu çinko tri-elektron metoduna göre yapılan kataforez kaplama sayesinde araçlar paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altına alınıyor. Tırsan araçların 2’nci el değeri yüksek. Ayrıca, Tırsan FRC sınıfı ATP sertifikalı ağır izolasyonlu Frigo aracın soğuk zincir taşımacılığını kusursuz yerine getirmesi bizim aradığımız temel özellikleri karşılıyor ve sahip olduğu özel izolasyon, soğutma ünitesinin çalışmasına bağlı yakıt sarfiyatını aşağı çekiyor. Yeni yatırımlarımızda da Tırsan ve bölgemizin güçlü bayisi Gelecek Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77