• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Ford Yeni 3S Tesisini Ankara’da Hizmete Sundu

Ford Yeni 3S Tesisini Ankara’da Hizmete Sundu
Ford’un Ankara Bayisi Kartaş, müşterilerine satış, servis ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 3S tesisini hizmete açtı.

Ford Otosan’ın Ankara Bayisi Kartaş, toplam 11 bin 360 metrekare kapalı alan, bin 300 metrekare showroom, 5 bin 500 metrekare servis,  bin metrekare yedek parça alanına sahip 3S standartlarındaki yeni tesisini hizmete sundu.

Yeni tesisin açılış törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Beypazarı eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, “Ford Otosan olarak ticari araç faaliyetlerimizde önemli bir yılı tamamlamak üzereyiz. 2011-2014 yılları arasında gerçekleştirdiğimiz 1.6 milyar doların üzerinde yatırımlarımızın sonuna geldik. Bugün yılda 415 bin adet araç ile Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine sahip otomotiv şirketi haline gelen Ford Otosan, Türkiye’nin ticari gücü olarak göğsümüzü kabartıyor” dedi.

Ford Otosan’ın yatırım yaparken bayilerinin de yatırımlarını sürdürmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını, geleceğe dair inançlarının güçlendiğini söyleyen Koç, “Otomotiv perakendeciliğinde başarılı olmanın yolu müşterinize emsalsiz bir marka deneyimi yaşatmaktan geçiyor. En ileri teknolojilere sahip ekipmanlarla donatılan yeni tesislerimiz, markamızın imajını ve müşteri memnuniyetimizi çok daha ileri seviyelere taşıyor. Müşteri beklentilerini karşılamanın her geçen gün daha da zorlaştığı günümüzde; yenilikçi, yaratıcı, kaliteli, güler yüzlü ve çözüm üreten bir anlayışla hizmet verme konusunda bayilerimizden yana çok şanslıyız” diye konuştu.

Koç: “2015 yılını ‘Otomobil Yılı’ İlan ettik”

Binek otomobil pazarında yeni modelleri ile atılımlarını sürdüreceklerini de belirten Ali Y. Koç, “2014 yılını ‘Ticari Araç Yılı’ ilan etmiştik. 2015 yılını da ‘Otomobil Yılı’ ilan ediyoruz. Geçen hafta pazara sunduğumuz yeni Focus modeli bu önemli değişim sürecinin ateşleyicisi olacak. Otomobil işimizin gelişmesinde büyük payı olan Focus, segmentine ilkleri sunan misyonu ile otomobil ürün gamımızın lokomotifi olmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.


28 Kasım 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77