• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Shell ve Turkcell Müşterileri Araçtan İnmeden SMS İle Yakıt Alacak

Shell ve Turkcell Müşterileri Araçtan İnmeden SMS İle Yakıt Alacak
Shell ve Turkcell işbirliğiyle hayata geçirilen akaryakıt mobil ödeme sistemi ile, Turkcell ve Shell müşterisi olan tüketicilerin akıllı telefona gerek duymadan, mobil telefonları ile kolayca akaryakıt ve otogaz ödemesi yapabilecekler.

Shell ve Turkcell işbirliğiyle hayata geçirilen akaryakıt mobil ödeme sistemi ile, Turkcell ve Shell müşterisi olan tüketicilerin akıllı telefona gerek duymadan, mobil telefonları ile kolayca akaryakıt ve otogaz ödemesi yapabilecekler.


Shell & Turcas ve Turkcell, başlattıkları mobil ödeme projesi ile her iki kurumun ortak müşterilerinin, akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde akıllı telefon uygulaması yüklemeye gerek duymadan mobil ödeme yapabilmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca kredi kartı kullanmadan, SMS ile çalışan mobil ödeme sistemi, Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor. Böylece Turkcell bireysel hat sahibi Shell müşterileri, tüm cep telefonu modellerini kullanarak bu avantajdan faydalanabilecekler. Shell ‘araçtan inmeden mobil ödeme sistemi’ni dünyada ilk defa Türkiye’de müşterilerine sunuyor.

Müşteriler hayata geçirilen servis sayesinde, yakıt dolumu sonrasında kendilerine gelen onay mesajını yanıtlayarak yakıt ödemelerini araçlarından inmeden saniyeler içinde tamamlayacak. Bu avantajdan faydalanmak için en az 1 yıllık bireysel faturalı Turkcell hattı sahibi ve otomatik ödeme talimatı vermiş, hattı mobil ödemeye açık Turkcell müşterisi olmak yeterli oluyor.

Yılmaz: “Müşterilerimizin alışveriş deneyimine odaklanıyoruz”

Farklı yöntemlerle çalışan mobil ödeme sistemlerini de 2015 yılı içerisinde Shell müşterileri ile buluşturmayı hedeflediklerini belirten Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, “Turkcell’le işbirliğimiz çerçevesinde geliştirilen Türkiye’de akaryakıt sektöründe ilk defa araçtan inmeden SMS ile yakıt alınabilen mobil ödeme sistemi, müşterilerimize rahat ve hızlı bir yakıt alışverişi deneyimi yaratmaya odaklanmamızın bir sonucu olarak hayata geçti” dedi.

Bu sistemin çocuklarını araçta bırakıp markete gitmek istemeyen ebeveynler ya da hayatın hızlı temposuna ayak uydurmak zorunda olan müşteriler için yakıt alışverişini kolaylaştıracağını dile getiren Yılmaz, “Shell ClubSmart kart sahibi müşterilerimiz, www.turkcell.com.tr üzerinden akaryakıt servisi hesabına sadakat kart numarasını kaydederek, sadakat kartları yanlarında olmasa dahi yakıt alımlarından smart puan kazanmaya devam edebilecekler” diye konuştu.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Semih İncedayı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Turkcell olarak mobil ödeme sistemleri alanına uzun zamandır yatırım yapıyoruz. Ekosistemin büyümesine katkıda bulunacak, işbirliklerine açık, mevcut ağlarla iletişim halinde modeller üzerinde çalışıyoruz. Shell ile yaptığımız işbirliği, Türkiye’de bir ilk olması açısından bizler için büyük önem taşıyor” dedi.

İncedayı sözlerin şöyle sürdürdü: “Akaryakıt sektöründe ilk kez Turkcell ve Shell müşterilerinin faydalanabileceği tüm cep telefonu modelleri ile uyumlu sistem ile, Shell istasyonundan yakıt alan bireysel hat sahibi Turkcell’liler arabalarından çıkmadan mobil ödeme yapabilecek ve tutar Turkcell faturasına yansıyacak. Amacımız teknolojiyi kullanarak müşterilerimizin değişen beklentilerine uygun çözümler sunabilmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak. Shell işbirliği ile bu amaca uygun bir adım daha atmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.”



9 Aralık 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77