• BIST 9718.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Filolar Goodyear FleetFirst ile Güçleniyor

Filolar Goodyear FleetFirst ile Güçleniyor
Goodyear’ın, FleetFirst lastik yönetim programına bu yıl, Avrupa’nın 70’in üzerinde önemli filosu, 30 binin üzerinde araçla katıldı.

Goodyear’ın, FleetFirst lastik yönetim programına bu yıl, Avrupa’nın 70’in üzerinde önemli filosu, 30 binin üzerinde araçla katıldı.


Goodyear FleetFirst lastik yönetim programlarına kaydolan Avrupalı filoların sayısı, 2014 yılı boyunca sürekli bir artış gösterdi. Bu yılın başından itibaren, dokuz ülkeden, 30 bini aşkın araç işleten yetmiş beş filo, bu programlara kaydoldu.

Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Kamyon Lastikleri Satış Direktörü, Jan-Piet Huylebroeck konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yıl, aralarında hayli tanınmış ismin bulunduğu birçok filo için lastik hizmeti sağlayıcısı seçilmek bizim için gurur verici. Bu, Goodyear FleetFirst lastik yönetim programımızla sunduğumuz üstün hizmet seviyesinin net bir kanıtıdır. FleetFirst ile müşterilerimizin maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olan yenilikçi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyoruz”  dedi.

Birçoğunun Avrupa’da transit faaliyetine sahip olduğu filolar, Belçika, Estonya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, Romanya ve İngiltere merkezli olarak hizmet veriyor. Yeni Goodyear müşterilerinin arasında, 5 binin üzerinde araçla Eddie Stobart, 2 bin 500'ün üzerinde araçla Turners Soham, 850'nin üzerinde araçla Polonyalı şirket Hama Polska, 500'ün üzerinde araçla Fransa'dan Ageneau ve sayıları yüzlere varan filolarla daha birçok tanınmış marka yer alıyor. 

Turners Soham Ltd'in Grup Filosu Mühendisi Tim King ise, “Bu, yaptığımız her işte yeniliği ve verimliliği ön planda tutan bir işletme olarak, bizim için mükemmel bir ortaklık oldu. Goodyear'ın tanınmış hizmeti TruckForce, arıza süresini minimum seviyede tutmayı garanti ederek filoyu destekleyecek ve lastiklerimizde, müşteri hizmetinde daha ileriye gitmemizi sağlayacak en iyi sonuçları almamız mümkün olacak” dedi.

Ageneau Yönetici Yardımcısı Jean-Pierre Ageneau da, “Goodyear, FleetFirst ile seçkin ürünler ve daha da önemlisi toplam işletim maliyetimizi azaltan hizmet ve çözümlerin kapsamlı bir paketini sunuyor. Goodyear ekibinin TreadMax yeni lastik sırtları kullanımı, bütçemizi çok uygun bir duruma getirdi ve FleetOnlineSolutions uygulaması, işletme maliyetimizi düşürdü” diye konuştu.


9 Aralık 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77