• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

UltraGrip 9 Testlerden Tam Not Alıyor

UltraGrip 9 Testlerden Tam Not Alıyor
Goodyear’ın UltraGrip kış ürün ailesinin yeni üyesi UltraGrip 9, Avrupa’da gerçekleştirilen 5 bağımsız lastik testini başarıyla geçti.

Goodyear’ın UltraGrip kış ürün ailesinin yeni üyesi UltraGrip 9, Avrupa’da gerçekleştirilen 5 bağımsız lastik testini başarıyla geçti.


Goodyear’ın, yeni nesil kış lastiği UltraGrip 9 kış testlerinden tam not aldı. Ekim 2014 itibariyle Türk tüketicileriyle buluşan UG9, değişen kış koşullarında en iyi sonuçları almak için geliştirildi.

Goodyear’ın yeni kış lastiği UltraGrip 9, gerek kar üzerinde gerekse ıslak ve çamurlu yol koşullarında yüksek performans sağlıyor.

UltraGrip 9’un kısa fren mesafesini ve üstün performansını etkileyici bulan Alman Auto Motor und Sport Dergisi, UG9’u kontrolü en rahat/kolay lastik olarak nitelendirdi. En iyi kar performansına sahip olduğunu dile getiren dergi, UltraGrip 9’u tavsiye edilebilir olarak değerlendirdi.

Auto Zeitung ve Ace dergileri temel testleri destekleyici nitelikte UltraGrip 9’a en yüksek sıralamada oldukça tavsiye edilebilir derecesi verirken, Auto StraBenverkehr dergisi de UG9’u tavsiye edilir olarak sınıflandırarak, yuvarlanma performansı yüksek ve sessiz bir lastik olarak övgüyle söz etti.

İsveç’in önde gelen otomobil dergilerinden TeknikensVärld, UltraGrip 9’dan test galibi olarak bahsetti. Dergi, Goodyear’ın son lastik yeniliğini ‘Avrupa’nın en iyi çivisiz lastiği’ olarak tanımlayarak “Goodyear lastiği kar üzerindeki performans bakımından çok iyi!” yorumunda bulundu.


15 Aralık 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77