• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Gamechangers Ödülü Omsan’ın Oldu

Gamechangers Ödülü Omsan’ın Oldu
Omsan, dünya çapında en yenilikçi şirketleri belirleyen ‘Gamechangers Türkiye – Oyunu Değiştirenler Ödülleri’ kapsamında, ‘Keşfet - Pazarını Değiştir’ kategorisinde ‘Gamechanger – Oyunu Değiştiren’ seçildi.

Omsan, dünya çapında en yenilikçi şirketleri belirleyen ‘Gamechangers Türkiye  – Oyunu Değiştirenler Ödülleri’ kapsamında, ‘Keşfet - Pazarını Değiştir’ kategorisinde ‘Gamechanger – Oyunu Değiştiren’ seçildi.


“Gamechangers – Oyunu Değiştirenler” ABD, Slovenya ve Arjantin’den sonra bu yıl ilk kez Türkiye’de gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. 3 - 4 Aralık 2014’te, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 15’inci Pazarlama Zirvesi’nde Türkiye’de fark yaratan ve yenilikçi fikirlere imza atan şirketler ‘Gamechangers Türkiye - Oyunu Değiştirenler’ ödülü ile onurlandırıldı. Finalistler, ünlü strateji ve düşünce adamı Peter Fisk’in liderliğinde bir jüri tarafından belirlendikten sonra, oyunu değiştiren firmalar halk oylaması sonucu seçildi.

Omsan, toplam 10 kategoride verilen ‘Gamechangers Ödüllerinde’, ‘Keşfet - Pazarını Değiştir’ kategorisinde yarıştı. ‘Arabam Tatilde’ ve ‘Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü’ gibi yenilikçi projeleri ile yeni bir pazar yaratarak finale kalan Omsan, kendi kategorisinde en yüksek oyu alarak lojistik sektöründe ‘oyunu değiştiren’  şirket oldu.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, otomotiv lojistiğinde otomotiv firmalarına odaklanılan bir pazarda oyunun kurallarını değiştirerek nihai tüketicilerden oluşan yepyeni bir pazar yarattıklarını belirtti. Küçükertan, her yıl katlanarak büyüyen bu yeni pazar sayesinde Omsan’ın hem gelirlerinin hem de ölçek ekonomisi nedeniyle süreç verimliliğinin arttığını sözlerine ekledi.      


16 Aralık 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77