• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ford Otosan ‘Arka Pencere’ ile ISO Çevre Ödülü’nü Kazandı

Ford Otosan ‘Arka Pencere’ ile ISO Çevre Ödülü’nü Kazandı
Ford Otosan, ‘Arka Pencere’ projesiyle Çevre ve Sürdürülebilirlik Yönetimi kategorisinde ödüllendirildi.

Toplumsal sorunlara kalıcı çözüm sağlamak üzere çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren Ford Otosan, ‘Arka Pencere’ projesiyle 14’üncü İSO Çevre ve Enerji Ödülleri organizasyonu tarafından Çevre ve Sürdürülebilirlik Yönetimi kategorisinde ödüle layık bulundu.

Düzenlenen törende, ödülü Ford Otosan Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Çevre ve Enerji Kurulları Başkanı M. Ata Ceylan ve İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ın elinden aldı.

Törende konuşan Ford Otosan Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe “Ford Otosan olarak ticari işlerimize olduğu kadar; engellilik, eğitim, sağlık ve çevre konuları öncelikli olmak üzere toplumsal sorunlara da büyük önem ve öncelik veriyoruz. Bizim gibi büyük çaplı şirketlerin bunu yapması gerektiğine içtenlikle inanıyoruz” dedi.

Ford Otosan’ın bugüne kadar su bazlı boya arıtma tesisleri ve yüzde 85 oranında geri dönüşümlü araç üretimi ile çevreye duyarlılıkla hareket ettiğini hatırlatan Kabatepe, “Atıl panelleri sanat eserine dönüştüren bu proje ile çevreye olan duyarlılığımızın ödüllendirilmiş olmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Bu okuldan mezun olan öğrencilerin çevre bilinci ile eğitildiklerini dile getiren Kabatepe, sözlerine şu şekilde devam etti:  “Türkiye’nin gelişen endüstrisi ile enerji ihtiyacını gün geçtikçe artmaktadır. ‘Yeşil Bina’ gibi tasarruf sağlayıcı faaliyetler bu ihtiyacın dengelenmesinde önemli rol oynamaktır.  Ülkemizin diğer bir önemli sorunu nitelikli işgücü ihtiyacına hizmet eden okulumuzda enerji tasarrufu adına böyle önemli bir proje gerçekleştirerek çifte katkı sağladığımıza ve Türkiye’nin aydınlık geleceğine bir pencere açtığımıza inanıyoruz. ”


16 Aralık 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77