• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Düzce Cam Filosunu Renault Trucks İle Yeniledi

Düzce Cam Filosunu Renault Trucks İle Yeniledi
Okan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Düzce Cam, filosunun tamamını Renault Trucks T serisi ile yenileyerek araç sayısını 21’e yükseltti.

Okan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Düzce Cam, filosunun tamamını Renault Trucks T serisi ile yenileyerek araç sayısını 21’e yükseltti.


Koçaslanlar Otomotiv Kocaeli şubesinde gerçekleştirilen teslimat törenine, Düzce Cam’ı temsilen Kasım Aktaş, Renault Trucks adına Türkiye Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ve Koçaslanlar Otomotiv adına Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçarslan ile Genel Müdür Erdoğan Seymen katıldı.

Kasım Aktaş, “Koçaslanlar Otomotiv ile ortaklığımız öncesi 1 adet yeni T serisi araç satın aldık. Bu aracı bir hafta boyunca filomuzdaki diğer marka araçlar ile birlikte aynı yük ve güzergahta test ettik. Sonuçta T serisi 100 km’de ortalama 3 litre daha az yakıt tüketti. Bu tasarrufu ay bazında düşündüğümüzde firmamız için büyük bir karlılık söz konusu. Mevcut filomuzun tamamını Koçaslanlar Otomotiv’e geri vererek yerine 20 adet T serisi araç satın aldık” dedi.

Koçaslanlar Otomotiv adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise, “Öncelikle, Düzce Cam’a satışını gerçekleştirdiğimiz Renault Trucks T460.19 4x2 Smooth E5 araçlarımızın teslimatından dolayı oldukça mutluyuz. Bu araçlar yürüyen bir fabrika gibiler; otomotik vitesi, sürüş kalitesi ve çevreci kimliği ile firmaya önemli bir katma değer sağlayacaklar. Amacımız satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmak” diye konuştu.

Renault Trucks adına konuşan Türkiye Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk da, “Düzce Cam ve paydaşımız Koçaslan Otomotiv’e teşekkür ederiz. Bu alımla birlikte Düzce Cam ile olan iş birliğimizin devam edeceği mesajını almamız oldukça önemli. Müşterilerimize bugüne kadar sağladığımız kârlılık, güven, kalite ile kaliteli satış ve sonrası hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz” dedi.


20 Ocak 2015

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77