• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Goodyear İnovasyon Ödülünün Sahibi Oldu

Goodyear İnovasyon Ödülünün Sahibi Oldu
Goodyear, kamyon lastiklerinde kullandığı ‘IntelliMax Diş Teknolojisi’ ile yenilikçilik ödülüne layık görüldü.

Goodyear´ın düşük dönme dirençli kamyon lastiği FUELMAX S ile piyasaya sürülen IntelliMax Diş Teknolojisi Lüksemburg İş Dünyası Federasyonu (FEDIL) tarafından bu yılın yenilikçilik ödülüne layık görüldü. Bu, Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın son beş yılda kamyon lastikleri için FEDIL’den aldığı üçüncü ödül oldu.

Goodyear’ın yakın zamanda piyasaya sürdüğü FUELMAX S yakıt tasarruflu lastiğinin bir özelliği olan ‘IntelliMax Diş Teknolojisi’, lastikte iki kademeli olan b sırt desenidir. İlk kademe sırt yıprandıkça yeni bir desen ortaya çıkar. Bu şekilde, lastik yıpransa bile yüksek yol tutuş ve düşük dönme direnci sağlar. Lastik performansının lastiğin ömrü boyunca üst seviyede kalmasını sağlayan bu teknoloji, jüriyi etkilemeyi bir kez daha başardı. Goodyear’ın Lüksemburg İnovasyon Merkezi’nin (GIC*L) yüksek yenilikçi yanı ve Ar-Ge konusundaki yetkinliği yeniden kanıtlanmış oldu.

Lüksemburg Ekonomi Bakanı Francine Closener’in katılımıyla gerçekleşen törende ödülü GIC*L’ı temsilen Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Lastik Teknolojisi Proje Yöneticisi Jean-Marie Feller aldı. Ödülle ilgili bir konuşma yapan Goodyear Avrupa, Orta Doğu Afrika Ticari Lastik Lastik Teknolojisi Müdürü Henk Van Tuyl,  “Lüksemburg Hükümeti’nden bir kez daha bu ödülü almaktan onur duyuyoruz. Üçüncü kez bu ödüle layık görülmek Goodyear’da ki yüksek yenilikçilik düzeyinin açık bir kanıtıdır. IntelliMax Diş Teknolojisi, yenilikçi olmakla kalmayıp müşterilerimizin karayolu ulaşım endüstrisindeki ihtiyaçlarını karşılıyo ve düşük yakıt tüketimiyle operasyon masraflarını azaltıyor” dedi.


23 Ocak 2015

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77