• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Transportx Nakliye Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

Transportx  Nakliye Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor
Online nakliye platformu ‘Transportx.com’, nakliye sektörüne yepyeni bir vizyon katma fikriyle hizmet sektörüne giriş yaptı.

Online nakliye platformu ‘Transportx.com’, nakliye sektörüne yepyeni bir vizyon katma fikriyle hizmet sektörüne giriş yaptı. Nakliye hizmeti veren ve bu hizmetten faydalanmak isteyen kurumlara katma değerli hizmetler sunma hedefiyle faaliyete geçen Transportx, bir aylık süreçte bini aşkın üyeyi portföyüne kattı. Hızla büyüyen Transportx, nakliye profesyonellerine ekonomik çözümler sunarken, aynı zamanda rekabet avantajı da sağlıyor.

Günümüzde ulusal ve uluslararası işletmeler, üretim ve dağıtımdaki başarılarının yanı sıra bu iki kavramın önemli arayüzü olan lojistik hizmetlerle de daha fazla rekabet gücü elde edebiliyor. Her geçen gün büyük bir ivme kazanan lojistik sektöründe, artan rekabet koşulları ve giderek artan müşteri bilinciyle işletmeler farklı boyutlarda aynı anda yarışmaya zorluyor.


Tüm bu gelişmelerden yola çıkarak lojistik sektörünün önemli bir ihtiyacına cevap verebilme fikriyle sektöre adım atan Transportx, www.transportx.com üzerinden sunduğu hizmetlerle, nakliye profesyonellerinin çözüm ortağı olarak konumlanıyor. Yük veren ve yük taşıyan firmaları tek bir platformda buluşturan Transportx aracılığıyla nakliye araçları, web sitesiyle entegre edilmiş biçimde yük verenlerin kullanımına sunuluyor.

Nakliye sektörüne farklı bir vizyon katan Transportx’un Proje Koordinatörü Burcu Özduygu, “Transportx boşbacak, parsiyele uygunluk, online lokasyon ve kotasyon verebilme özellikleriyle yük taşıyıcının iş kaybını önlüyor, yük verenler için ise zaman ve maliyet kazancı sağlıyor” diyerek, markanın sektörün önemli bir ihtiyacına cevap verdiğini söyledi. Özduygu, 15 Kasım 2012’de İFM’de düzenlenen logitrans Transpor Lojistik Fuarı ile sektöre yeni giriş yapmalarına rağmen, bir aylık süreçte bini aşkın nakliye aracı yanında yüzlerce yük vereni portföylerine kattıklarını ve hızla büyüdüklerini de sözlerine ekledi.

Şuanda ücretsiz olarak üye olunan Transportx, yakın gelecekte hizmet sektöründe Türkiye’nin en büyük pazar alanı olmayı hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77