• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Renault Trucks’tan Sertrans Logistics’e Dev Teslimat

Renault Trucks’tan Sertrans Logistics’e Dev Teslimat
Sertrans Logistics, 70 adet Renault Trucks T460 çekici ile filosunu yeniliyor. Yeni yılda yatırımlarına hız veren Sertrans, filosunu yakıt tasarrufu lideri Renault Trucks T serisi çekiciler ile güçlendiriyor.

Sertrans’ın Hadımköy tesislerinde üst düzey yöneticilerin katılımıyla düzenlenen teslimat törenine, Sertrans Logistics İhracat Direktörü Orhan Gürer, Sertrans’ın filolarından sorumlu iştirak şirketi Transer Logistics’in Genel Müdürü Murat Cömert, Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, As-sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı, As-sar Otomotiv Filo Satış Müdürü Ahmet Sezer ve As-sar Otomotiv Ağır Vasıta Koordinatörü Murat Uçaklı katıldı.

Sertrans Logistics İhracat Direktörü Orhan Gürer yaptığı açıklamada bugüne kadar sirkülasyonlu olarak 250 adet civarında Renault Trucks çekici kullandıklarını belirterek, “Sertrans Logistics olarak, karayolu ile parsiyel taşımacılık hizmeti verdiğimiz karşılıklı direkt hatlarımızı 19 ülkeye ve 80’den fazla noktaya ulaştırdık. 2015 yılını verimliliğe odaklanacağımız, kaliteden ödün vermeden temkinli büyümeyi seçeceğimiz ve maksimum yüzde 8’lik bir büyümeyi öngördüğümüz bir yıl olarak planlamıştık, öyle de oldu. Bu doğrultuda 2016’da hedeflerimizi bir adım daha öteye taşıyarak ulusal ve uluslararası lokasyonlardaki yatırımlarımızı arttırıyoruz” dedi.

Gürer, “Hedeflerimiz doğrultusunda filo yatırımımız da büyük önem taşıyor. Hedeflerimizi ileriye taşırken uluslararası standartlardaki araçlarına ve satış sonrasındaki hizmetlerine güvendiğimiz bir markanın yanımızda olması bize güven veriyor. Bu nedenle Renault Trucks T460 çekicilerle filomuzu geliştirmeye devam ediyoruz. 2016 yılında yüzde 10 oranında büyüme hedefliyoruz. Bu doğrultuda Renault Trucks ile sağladığımız işbirliğimizden son derece mutluluk duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik ise, “Renault Trucks T serisi, nakliye şirketlerine yakıt tasarrufu ile kabin konforu arasında mükemmel bir denge sunuyor. Rakiplerine göre en ekonomik yakıt tüketimi sağlarken performansından ödün vermeyerek daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hız ile kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan tek araç oluyor” dedi.

Renault Trucks’tan Sertrans Logistics’e Dev Teslimat

Renault Trucks yetkili bayisi olarak hizmet veren As-sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı ise Renault Trucks çekicilerin lojistik sektörünün tüm beklentilerini en iyi şekilde karşıladığının altını çizerek, “As-Sar Otomotiv olarak yaklaşık 50 yıllık tecrübemizle faaliyetlerimizi Renault Trucks markasıyla sürdürmekteyiz. Renault Trucks çekiciler, lojistik alanında hizmet veren firmalara toplam sahip olma maliyeti anlamında en avantajlı çözümleri sunuyor. Sertrans Logistics yetkilerine bu avantajların bilincinde olarak yeni alımlarında tercihlerini Renault Trucks T460 çekicilerden yana kullandıkları için teşekkür ediyoruz. Eminiz teslim aldıkları yeni araçlarıyla başarılı faaliyetlerini arttırarak sürdürecekler” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77