• BIST 9625.42
  • Altın 2479.702
  • Dolar 32.4978
  • Euro 34.6277
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Sağlamsa, Kadınlarıyla Sağlam Lassa

Sağlamsa, Kadınlarıyla Sağlam Lassa
Brisa’nın öncü markası Lassa, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir reklam filmi yayınladı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye'nin en çok tercih edilen lastik markası Lassa, markanın başarısında rol alan kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir film hazırladı. Erkek egemen gözüken lastik sektöründe kadınların güçlü varlığını gözler önüne seren çalışmada Brisalı kadın çalışanlar ve Brisa’nın kadın iş ortakları yer aldı.

Lassa'nın Türkiye'de ve yurt dışında kazandığı başarılarda rol alan kadınlar, lastik sektöründe sıra dışı çalışmalara imza atıyor. Lassa, fabrikada üretime can veren, Ar-Ge biriminde her gün yenilikler geliştiren, sahada müşterilerine en iyiyi sunmak için emek veren Brisalı çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü filmi ile görünür kılmayı amaçlıyor. Bu kapsamda; “Sağlamsa Lassa” sloganıyla tanınan marka, “Sağlamsa, Kadınlarıyla Sağlam Lassa” dediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü filminde kadın çalışanlarını gösteren, onların gücünü hissettiren bir çalışma yayınladı.

Bu filmi çalışan tüm kadınlara ithafen hazırladıklarını dile getiren Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel; “Türkiye’de Ar-Ge çalışmalarımız, üretimimiz, istihdamımız ve ihracatımız ile uluslararası çapta başarılara imza atıyor ve tüm bunları kadın-erkek, omuz omuza çalışan güçlü bir ekip sayesinde gerçekleştiriyoruz. Erkek egemen olarak nitelendirilen lastik sektöründe, kadınların hem sektörümüz, hem de ülkemiz için başarılarını görünür kılmayı bir sorumluluk olarak ele alıyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü filmimiz ile Lassa’nın üretiminden teknolojisine, satışından pazarlamasına her alanda, kadın çalışanlarımızın markamızın başarısındaki rollerini gözler önüne sermeyi amaçladık. Ülkemizdeki pek çok kadına ve genç nesillere ilham veren kadın çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu filmimizi onlara ve çalışan tüm kadınlara bir teşekkür olarak sunuyoruz” dedi.

Lassa’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı reklam filminin yönetmenliğini de başarılı kadın yönetmenlerden Senem Bay yaptı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77