• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Sağlık Lojistik’ten 50 milyon Avro’luk Yatırım

Sağlık Lojistik’ten 50 milyon Avro’luk Yatırım
Sağlık Lojistik, İstanbul Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik bir alanda 50 milyon Avro’luk yatırım gerçekleştirdi.

İstanbul Tuzla Orhanlı’da bulunan antrepo ve serbest depolarına ek olarak; İstanbul Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alanda yeni bir logistics tesis yatırımı gerçekleştiren Sağlık Lojistik, özkaynaklarıyla 50 milyon Avro’luk yatırıma imza attı.

İstanbul’un Asya yakasında Tuzla Orhanlı’da antrepo ve serbest depoları bulunduğunu açıklayan Sağlık Lojistik İcra Kurulu Başkanı Zahit Sağlık, bu tesislerine ek olarak kapasite artışı sağladıkları Bahçeşehir tesisleriyle; İstanbul’un her iki yakasında da modern lojistik merkezlerine sahip olduklarını dile getirdi.

Modern tesislerinde serbest depolama hizmetlerinin yanı sıra; transit ve ithalat işlemleri öncesi gümrüklü antrepo hizmeti ve göndericiden alıcıya nakliye hizmeti de verdiklerini belirten Sağlık, “Yenibosna, Bahçeşehir ve Tuzla Orhanlı’daki depo ve antrepolarımız, bağlı oldukları gümrük müdürlüklerine ve hava alanlarına yakınlıkları bakımından stratejik açıdan avantajlı konumda bulunuyor. Antrepolarımız ve serbest depolarımızın aynı tesis içinde bulunması, müşterilerimizin ürünlerini hızla ve hasarsız bir şekilde, düşük maliyetlerle transfer etmesini sağlıyor” diye konuştu.

Sağlık Lojistik İcra Kurulu Başkanı Zahit SağlıkYeni yatırımlar bünyesinde araç filosunu da 500 adede çıkardıklarını söyleyen Zahit Sağlık, Euro5 ve Euro6 model araç filosunun çevreci özellikler taşıdığını, karbondioksit salınımını ve gürültüyü azaltıcı hassasiyete sahip olduğunu özetledi. Son teknolojiyle donatılmış araç filosu, modern tesisleri ve artan istihdamı ile daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacaklarının altını çizen Zahit Sağlık, “Kara, hava, deniz ve demiryolu taşımacılığının yanı sıra; gümrüklü depolama, serbest depolama ve mikro dağıtım hizmetlerini de sunuyor, bu hizmetlerimizi tek tek veya entegre olarak verebiliyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77