• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Sakarya Filo Yenileme Sürecinde Allison’ı Tercih Etti

Sakarya Filo Yenileme Sürecinde Allison’ı Tercih Etti
Modern taşımacılık çözümleriyle sundukları şehir içi ulaşım hizmetlerini geliştirmeye devam eden Sakarya Hendek Gül AŞ., filosunu Allison donanımlı Temsa MD9LE otobüsler ile yeniliyor.

Hızlı kalkınması ve gelişmesiyle Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri haline gelen Sakarya, toplu taşımacılık alanında filo yenileme çalışmalarına Allison tam otomatik şanzıman donanımlı otobüsler ile devam ederek, modern toplu taşıma çözümlerine yatırım yapıyor.

Sakarya özel halk otobüsü işletmecileri arasında en geniş filoya sahip olan Sakarya Hendek Gül AŞ., şehrin 16 ilçesinde hizmet veriyor. 2013 yılında dört adet Allison donanımlı Temsa MD9LE otobüsleri teslim aldıktan sonra 2014 Haziran ayında, filosuna dört tane otobüs ekleyen Sakarya Hendek Gül AŞ., kısa bir süre önce iki adet daha otobüs satın aldı. Bu otobüslerin tümü, Allison otomatik şanzımanlar ile donatıldı.

Sakarya Hendek Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Hendek Gül Taşımacılık AŞ. Başkanı İhsan Kaplan, Macaristan'taki Allison Müşteri Deneyim (ACE) Merkezi'ni ziyaret ettiklerini ve performanstaki farklılığı doğrudan deneyimlediklerini belirterek, “2013 yılında Macaristan’da bulunan ACE Merkezi'nde Allison donanımlı araçları test ettik. Burada edindiğimiz deneyimleri göz önünde bulundurarak filomuz için dört adet Allison donanımlı otobüs satın aldık. Son iki yıldır işletmedeki faydalarını gördükten sonra, yeni araçlarımız için tekrar Allison şanzımanları tercih ettik” dedi. 

Kaplan, “Tam otomatik şanzımanlara sahip otobüslerimizde debriyaj aşınması ve agresif sürüş mümkün olmadığı için bakım ve onarım gereksinimleri asgari seviyeye indirgeniyor. Sürücülerimiz de Allison tam otomatik şanzımanların sunduğu kolay kullanım ve konfordan oldukça memnunlar” diye konuştu.

Filo yenileme planlarının devam ettiğinin altını çizen Kaplan sözlerini şöyle sürdürdü: “Sakarya halkının talebi doğrultusunda araçlarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Toplu taşımada, yolcu güvenliği ve konforu önemlidir. Bunun yanı sıra sürücü konforu, operasyon verimliliği ve kârlılığı da büyük öneme sahiptir. Allison tam otomatik şanzımanlar, tüm bu gereklilikleri karşılıyor ve aynı zamanda ek avantajlar sunuyor. Deneyimlerimiz doğrultusunda tam otomatik şanzımanı, toplu taşıma için bir zorunluluk görüyoruz.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77