• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Şanlıurfa Araç Filosunu TCV Karat İle Genişletti

Şanlıurfa Araç Filosunu TCV Karat İle Genişletti
Yenilikçi yaklaşımı ile toplu ulaşım kullanımını giderek yaygınlaştıran Şanlıurfa Belediyesi, 18 adet TCV Karat Dizel otobüsü filosuna katarak yolcu kapasitesini arttırdı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Alagöz teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “İlk teslim aldığımız TCV otobüslerimizi yaklaşık bir senedir kullanıyoruz. Hem bizler, hem sürücülerimiz hem de yolcularımız bu otobüslerden oldukça memnunuz. Yolcularımız kadar sürücülerimizin de konfor, güvenlik ve rahatlığı bizim için ön planda. Filomuzdaki TCV Karat Dizel otobüsleri şu ana kadar birçok sürücümüz kullandı. Hepsinden de olumlu dönüşler alıyoruz” dedi.

Bozankaya’nın toplu taşımacılık konusundaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Alagöz; “Bozankaya, TCV markası ile Dizel ve CNG otobüsler sunuyor. Geliştirdikleri ve üretimini gerçekleştirdikleri Trambüs ve E-Bus araçlarının da ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda Şanlıurfa’da toplu taşımacılık için ideal çözümler olduğunu düşünüyoruz. Bizim önceliklerimiz çevre dostu, enerji tasarruflu, yolcu konforunu ön planda tutan araçlar. Bu nedenle Trambus ve E-Bus projelerini de değerlendirmeyi planlıyoruz” dedi.

TCV Genel Müdürü Aytunç Günay ise, “Büyükşehir Belediyesi bu alanda yenilikçi projeler geliştiriyor. Bu doğrultuda dizel otobüslerimiz yanında, iklimi itibariyle de E-Bus’ı kolaylıkla kullanabileceklerine inanıyoruz. Şanlıurfa, güneşi bol bir ilimiz ve kendi solar sistemlerini kurarak yakıt maliyetini önemsenir şekilde azaltabilirler” diye konuştu.


9 Şubat 2015

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77