• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Scania IFAT Fuarı’na Katıldı

Scania IFAT Fuarı’na Katıldı
Scania, Türkiye’de ikinci kez düzenlenen Çevre ve Teknoloji Fuarı IFAT 2017’de yerini aldı.

IFAT Çevre ve Teknoloji fuarı 16-18 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirildi. Fuar, 68 ülkeden 412 markanın katılımı ile 11 bin 326 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. IFAT Fuarında; katı atık, su ve atık su arıtımı, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, ayırma, arıtma ve presleme makineleri, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, yenilebilir enerji teknolojileri ve kentsel çevre temizlik araçları gibi onlarca farklı kategoride yenilikler sergilendi. Katılımcılar arasında Türkiye'den sonra en fazla temsil edilen ülkeler sıralamasında Almanya, Çin, Avusturya, Fransa, İtalya ve İsviçre de yer aldı.

Araç ve Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER) üyesi sektörün önde gelen Nurmak, Güneri Makine, Efe, EMS (Erhan Makine Sistemleri) , EMİ-Çevre Makineleri, Karba gibi önemli üst yapı firmaları çevre teknolojisine uyumlu üst yapı çözümlerini fuarda sergiledi.

Scania Üstyapı Portalı sayesinde (www.truckbodybuilder.scania.com) , araçlarla ilgili tadilat, montaj ve teknik resim gibi detaylı tüm bilgilere kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Scania araçları kolay kullanımı, üstün manevra kabiliyeti, düşük devirde yüksek tork performansı, BCI –Üst Yapı İletişim arayüzü ile tüm üstyapı tipleri ile yüzde 100 uyumlu olarak tasarlanmıştır. 126 yıllık Scania tecrübesi sağlam ve güvenilir zengin model seçenekleri ile tüm projeleri için müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77