• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Schmitz Cargobull Teslimatları Hız Kesmiyor

Schmitz Cargobull Teslimatları Hız Kesmiyor
Schmitz Cargobull, İstanbul merkezli Plastnak Nakliyat firmasına 6 adet Mega Varios model, rulo taşıma havuzlu, Daimler ve içecek taşıma sertifikalı semi-treyler teslim etti.

Adapazarı tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine; Plastnak Nakliyat adına firma sahipleri Fevzi Çakmak ve Emir Çakmak katılırken, Schmitz Cargobull adına Türkiye Satış Müdürü Nihat Ö. Ayhan ve Satış Müdürü Rüştü Çoruh katıldılar.

Törende Plastnak Nakliyat adına konuşan Emir Çakmak, “50 adetlik filomuz ile taşımacılık hizmetleri veriyoruz. Yeni projemizde planlamış olduğumuz 25 adetlik mega, rulo taşıma havuzlu semi treylerlerin ilk 6 adedinin yatırımında Schmitz Cargobull ile çalışmayı tercih ettik. Yabancı markaların Türkiye’ye yatırım yapmaları, rekabetin artacağının göstergesi olup, rekabetin kaliteyi arttıracağı kanaatindeyiz. Tüm bunların sonucunda Avrupa'nın en büyük treyler üreticisi Schmitz Cargobull ile çalışmaya başlamaktan dolayı mutluyuz”  dedi.

Schmitz Cargobull adına bir konuşma yapan Satış Müdürü Rüştü Çoruh ise, “Plastnak Nakliyat kendi işinde uzman olan ve kaliteye de çok önem veren bir firmadır. Kendileriyle bugüne kadar çalışma şansı bulamasak da bugünün bir başlangıç olduğunu ve her iki firma açısından da çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Teslim ettiğimiz rulo taşıma havuzlu semi-treylerlerimiz özel bir mühendisliğin ürünüdür. Diğer ürün ve modellerimizde olduğu gibi bu semi-treylerlerimizde de 10 yıl paslanmazlık garantili galvaniz şasi, tehlikeli madde taşımaya uygun şekilde hazırlanmış altyapı, 6 yıl ya da 1.000.000 km garantili dingil takımını sağlıyoruz.  İşbirliğimizin uzun yıllar sürmesini umarım. İş ortağımıza MAVİ FİL'ler hayırlı olsun” diye konuştu.

50 adetlik filomuz ile taşımacılık hizmetleri veriyoruz. Daha önce diğer markalarla çalışma imkanımız oldu fakat Schmitz ile hiç çalışamamıştık. Yeni yatırımımızda satın aldığımız semi-treylerler standarttan farklı olarak rulo taşıma havuzlu olduğu için böyle özel bir ürün satın alırken kalitesine yıllardır aşina olduğumuz Schmitz Cargobull ile çalışmayı tercih ettik. Aynı zamanda taşımalarımızın çoğu Avrupa'ya, dolayısıyla sıklıkla Ro-Ro kullanıyoruz ve limanlardaki deniz tuzundan dolayı diğer marka semi-treylerlerimizde paslanma sorunuyla sürekli karşı karşıya kalıyoruz. Schmitz'in standart olarak sunduğu galvaniz kaplama şasi sayesinde 10 yıl paslanmazlık garantisi sağlıyor olması tercihimizdeki diğer önemli etkendir. Avrupa'da çalıştığımız müşterilerimiz tarafından da Schmitz'i tercih etmemiz gerektiği uzun süredir tarafımıza iletilmektedir. Tüm bunların sonucunda Avrupa'nın en büyük treyler üreticisi Schmitz Cargobull ile çalışmaya başlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki yatırımlarımızda da kendileriyle çalışmak istiyoruz” dedi.

Teslimat töreninde Schmitz Cargobull adına bir konuşma yapan Satış Müdürü Rüştü Çoruh, “ Plastnak Nakliyat kendi işinde uzman olan ve kaliteye de çok önem veren bir firmadır. Kendileriyle bugüne kadar çalışma şansı bulamasak da bugünün bir başlangıç olduğunu ve her iki firma açısından da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Teslim ettiğimiz rulo taşıma havuzlu semi-treylerlerimiz özel bir mühendisliğin ürünüdür. Diğer ürün ve modellerimizde olduğu gibi bu semi-treylerlerimizde de 10 yıl paslanmazlık garantili galvaniz şasi, tehlikeli madde taşımaya uygun şekilde hazırlanmış altyapı, 6 yıl ya da 1.000.000 km garantili dingil takımını sağlıyoruz. İşbirliğimizin uzun yıllar sürmesini umarım. İş ortağımıza MAVİ FİL'ler hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Schmitz Cargobull Türkiye Satış Müdürü Nihat Ö. Ayhan, “Firmamızın tek işi ve ilgi alanı 125 sene önce de olduğu gibi en iyi treyleri üretmek. Ekonomik koşulların her geçen gün zorlaştığı günümüz dünyasında farklı sektörlere yatırım yapma fırsatı varken biz treylerden kazandığımızı treylere katarak Araştırma ve Geliştirme çalışmalarına ciddi yüksek bütçeler ayırıyoruz. Müşterilerimize en iyi semi-treyleri en iyi şartlarla nasıl ulaştırırız onu düşünüyoruz. Treylerlerimizi kusursuz hale getirirken müşterilerimizin kendi rekabetlerinde fark yaratmalarını istiyoruz. Tüm bu istek ve çalışmaların sonucunda da kullanım ömrü boyunca hemen hemen hiç maliyet çıkarmayan, yakıt tasarrufuna katkısı bulunan, her zaman en yüksek 2. el değerine sahip semi-treyleri kullanıcıların beğenisine sunuyoruz” dedi.

Ayhan sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bildiğiniz üzere firmamız geçen sene uzun yıllardır birlikte çalıştığı distribütörü olan Enka'dan ayrıldı ve tüm faaliyetlerimizi artık kendimiz sürdürüyoruz. Türkiye'nin yaşadığı son 1 (Bir) senelik hoş olmayan sürece baktığımızda da bu yatırım kararından hiç pişmanlık duymadık. Aksine yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Kendi yedek parça depomuzu gerektiği gibi oluşturuyoruz. Servis ağımızı günden güne geliştiriyoruz. Servis noktalarımız her yeni gün artıyor. Yakın zamanda ikinci el departmanımızı da sistemimize dahil edeceğiz.  Biz Schmitz Cargobull ailesi olarak Türkiye'ye ve Türkiye nakliyecilerine güveniyor, işbirliğimizin çoğalarak artacağını düşünüyoruz.”

Schmitz Cargobull Teslimatları Hız Kesmiyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77