• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Seray Taşımacılık Filosu Tırsan İle Güçlendi

Seray Taşımacılık Filosu Tırsan İle Güçlendi
Tırsan, Seray Uluslararası Taşımacılık’a Tırsan Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treylerleri teslim etti. Firma, yeni aldığı araçlarla birlikte 50 adetlik filo büyüklüğüne ulaştı.

Seray Uluslararası Taşımacılık da Tırsan’ı tercih ederek filosuna T.SCS X+ Perdeli Maxima Plus kattı. Tırsan Adapazarı fabrikasında yapılan törenle araçlar, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından Seray Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Bayındır’a teslim edildi.

Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Tırsan olarak müşterilerinin her türlü ihtiyacına çözümler geliştirdiklerini ve müşterilerinin sonuna kadar arkasında durduklarını söyledi. Nuhoğlu, “Seray Uluslararası Taşımacılık, Tırsan Perdeli Maxima Plus semi-treylerleri tercih ederek, aracın sunduğu hafiflik avantajı ile daha fazla ağırlık taşıyarak verimliliğini arttıracaktır” dedi.

Seray Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Bayındır ise yaptığı konuşmada, “Tırsan’ın Adapazarı'nda bulunan fabrikasını gezdim ve çok gurur duydum. Artık bu fabrika, Türkiye’nin fabrikasıdır” dedi. Bayındır, Tırsan’ın Türk markası olmasının önemine işaret etti ve Tırsan ile bugüne kadar sorunsuz bir işbirliği gerçekleştirdiklerini belirtti. Doğan Bayındır sözlerine şu şekilde devam etti, “Yeni aldığımız araçlarla filo büyüklüğümüz 50’ye ulaştı. Seray olarak Yunanistan taşımalarında sektör lideriyiz. Ayrıca Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya ve Kosova’ya kuru yük taşımacılığı yapıyoruz. Tırsan ile büyümeye devam edeceğiz. Daha önce filomuzda Tırsan ürünleri bulunuyordu ve bu ürünlerden memnunduk. Tırsan kendisini sürekli geliştiren ve yatırımlar yapan bir marka. Satış sonrasında da aldığımız kaliteli ve sorunsuz hizmetler Tırsan’ı seçmemizin en büyük nedenlerindendir” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77