• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Singapur Havayolları Türkiye’deki Yatırımlarına Devam Ediyor

Singapur Havayolları Türkiye’deki Yatırımlarına Devam Ediyor
Singapur Havayolları Avrupa’dan sorumlu Başkan Subhas Menon, 2017’de Türkiye ofislerinin ve operasyonlarının 30’ucu yılını, dünyadaki 70’inci kuruluş yılı etkinliklerini beraber kutlayarak, Türkiye’de görkemli bir etkinlik yapmayı planladıklarını söyledi.

Singapur Havayolları İstanbul ofisine yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Singapur Havayolları Avrupa’dan sorumlu başkanı Subhas Menon yaptığı açıklamada, “Singapur Havayolları olarak, Türkiye operasyonlarında 2017 yılında 30’ucu yılımız. Bu geçen uzun süreçte İstanbul ve Singapur arasında Dahran ve Dubai aktarmalı olarak, Manchester ile Atina’dan ise İstanbul aktarmalı olarak Singapur’a uçtuk. Bu 30 yıllık süreçte gerek Türkiye’de gerekse tüm dünyada havacılık sektörünü etkileyen pek çok olay oldu. Körfez savaşı, 11 Eylül saldırısı, SARS, Kuş Gribi, 1999 depremi, 15 Temmuz darbe girişimi gibi son derece olumsuz olaylar yaşandı. Pek çok sektörde alınan önlemler gibi, biz de Singapur Havayolları olarak uçuş sayılarımızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık, bununla beraber hiç bir zaman Türkiye pazarından ayrılmayı düşünmedik. Aksine bu coğrafyada önemli bir değere sahip olduğunu düşündüğümüz Türkiye’ye güveniyor, yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2017 yılında Türkiye ofisimizin ve operasyonlarımızın 30’ucu yılını, dünyadaki 70’inci kuruluş yılı etkinliklerimizle beraber kutlayarak, Türkiye’de görkemli bir etkinlik yapmayı planlıyoruz.”

“Teknolojik yatırımlar ve personel eğitimleri anlamında şirketimizi güçlendiriyoruz”

Havayollarının hizmet sektörünün önemli bir aktörü olduğunu söyleyen Menon, “ Hizmet sektörü dendiğinde ise en önemli faktör insan yani hizmet kalitemizi arttıran çalışanlarımız. Bu nedenle Singapur Havayolları 70 yıl boyunca kazandığı tüm ödülleri başta değerli çalışanlarından oluşan insan kaynağı sayesinde ve yaptığı inovatif yatırımlarla elde etmiştir. Son yıllarda da gerek teknolojik yatırımlar, gerekse personel eğitimleri anlamında şirketimizi daha fazla güçlendiriyoruz” dedi.

Menon sözlerine şöyle devam etti: “Singapur Havayolları şirket bünyesinde 4 havayolu var. Singapur Havayolları ve Silk Air ile full servis olarak dünyada en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışırken, Low cost olarak hizmet veren Scoot ve Tiger Airways ile de hizmet kalitesinden ödün vermeden, kendi bölgelerinde en ucuza uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Havayolları’nın para kazanabilmesi için Premium bölümlerinin güçlü olması gerekiyor, bu nedenle planlamalarımızı yaparken, uçaklarımızda Business Class ve Premium Economy sınıflarımızı ona göre organize ediyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77