• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Sönmez Bustaş Filosu Renault Trucks ile Güçlendi

Sönmez Bustaş Filosu Renault Trucks ile Güçlendi
Sönmez Bustaş, 2016 yılının ilk teslimatı olan 11 adet Renault Trucks T460 4x2 18 XLOW çekici ile filosunu güçlendirdi. Yeni alımlar ile birlikte firma filosundaki toplam Renault Trucks sayısını 111’e çıkardı.

Sönmez Bustaş & Lojistik Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Sönmez Bustaş & Lojistik adına Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez, Sönmez Holding CEO’su Kemal Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç, Müdürü İhsan Güler katılırken Renault Trucks Yetkili Bayi Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan, Bursa Şube Müdürü Mesut Süzer ve Satış Müdürü Şener Mutlu katıldı.

Teslimat töreninde konuşma yapan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez açıklamasında, “Sönmez Holding olarak hem sanayi alanında hem de hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bu doğrultuda başta çimento, turizm, tekstil, medya, perakende ve lojistik olmak üzere faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde, dünya ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak büyümeye dönük stratejimiz devam ediyor. Sönmez Bustas & Lojistik, son derece özenle zamanında analiz yaparak, verimliliği ve rekabet edebilirliği ön planda tuttuğumuz ve yatırımlarına devam ettiğimiz iş kollarımızdan biri oldu. Sönmez Bustas & Lojistik’in alanında kazandığı başarı çok büyük. Şirketimizin bu başarıyı daha da arttırarak yola devam etmesi için yatırımlarımızı da arttırıyoruz” diye belirtti.

Sönmez Bustaş & Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç ise; “2003 yılından bu yana Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Filomuzun üçte ikisinden daha fazla bölümü Renault Trucks çekicilerden oluşuyor. Bunun temelinde de tabi ki araçların sunduğu teknoloji ve kalite ile satış sonrası hizmetlerden memnuniyetimiz büyük rol oynuyor. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde hizmetin kalitesi, süresi ve sürekliliği bizler için çok önemli. Bu yönde Renault Trucks çekicilerin

2003 yılından bu yana Sönmez Bustaş & Lojistik ile işbirliklerinin devam ettiğini belirten Koçasalanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise açıklamasında, “Lojistik sektörü, rekabetin güçlü olduğu bir alan. Hem işletim maliyetleri, hem zaman konusunda tasarruf sağlanması gerekiyor. Sönmez Bustaş & Lojistik, kısa süreli terminler ile sunulan kaliteli hizmeti sayesinde bugün sadece Bursa’da değil Türkiye geneli ve Avrupa’da önemli başarılar kazandı. Bu başarılarında Renault Trucks adına yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Coşkun Saraç, araçlar ile ilgi bilgi vererek şunları belirtti, “Renault Trucks T serisi çekiciler, birçok yönden lojistik firmalarının tüm ihtiyaçlarını en ideal şekilde karşılıyor. Öncelikle yakıt tasarrufu konusunda lider. Bu anlamda her geçen gün hizmetlerini geliştiren Sönmez Bustaş & Lojistik firması uzun süredir Renault Trucks çekicilerin avantajlarını deneyimleyen bir iş ortağımız. Bu anlamda iş ortaklığımızın daha uzun yıllar devam etmesini diliyoruz. Hem araçlarını yeniler, hem de filolarını güçlendirirken tercihlerinin Renault Trucks olmasından dolayı Sönmez Bustaş & Lojistik’e tekrar teşekkürlerimizi sunarız” açıklamasını yaptı.

Sönmez Bustaş Filosu Renault Trucks ile Güçlendi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77