• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Temsa Açık İnovasyon Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Temsa Açık İnovasyon Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
Temsa Yenilikçilik ve Girişimcilik (YG) inisiyatifi kapsamında düzenlenen “Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir” isimli Açık İnovasyon Yarışması'nın finalistleri ödüllendirildi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) inovatif çalışmaları desteklemek amacıyla düzenlediği Türkiye İnovasyon Haftası’nda, Temsa, “Farklı düşün, hızla uygula” sloganı ile gerçekleştirdiği “Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir” isimli Açık İnovasyon Yarışması’nın finalistlerini ödüllendirdi.

Temsa, etkinlik boyunca THY, STM, Habitat ve Türkiye’nin farklı üniversiteleri ile birlikte 17 etkinlik gerçekleştirdi. Ayrıca Temsa, Türkiye’nin ilk yüzde 100 yerli elektrikli otobüsü Avenue EV ve akıllı aracı Avenue IBUS araçlarını katılımcılar ile buluşturdu.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik’in Akıllı Şehirlere çözümler içeren akıllı otobüs, elektrikli otobüs ve akıllı fabrika programlarından oluşan Temsa Smart Mobility Platformunu aktardığı ”Akıllı Şehirler” panelinden sonra Temsa Yenilikçilik ve Girişimcilik (YG) inisiyatifi kapsamında düzenlenen Açık İnovasyon Yarışması'nın finalistleri ödüllendirildi. Ödüller TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Panel katılımcıları tarafından verildi.

Açık İnovasyon Yarışması’nın finalistlerine ödülleri Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Akıllı Şehir panelistleri tarafından dağıtıldı.

Birincilik ödülü Dinçer Çelik ve ISBAK A.Ş Genel Müdürü Muhammed Alyürek tarafından “Temsa Care ile sanal servis” fikri sahipleri Kadirhan Osman, Rızahan Osman, Ahmet Faruk Kara ve Ömer Faruk Durgut ’a 15 bin TL, ikincilik ödülü Dinçer Çelik ve Frost & Sullivan Global Direktörü, Vizyoner Grubu Lideri Archana Amarnath tarafından “Sanal gerçeklik ile araç içi eğlence” fikir sahibi Haluk Altunel’e 10 bin TL, üçüncülük ödülü Dinçer Çelik ve STM- Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic A.Ş CTO’su Ömer Korkut tarafından “Sanal Eğitim Uygulaması” fikir sahibi  Batuhan Yıldırım ve Melis Dizdar’a 5 bin TL ödül verildi.

Geleceğin akıllı ve elektrikli araçlarla dolu dünyasında “Sanal Gerçeklik” uygulamalarının önemli bir yer edineceğini düşünen ve bu önemli teknolojinin en iyi uygulamalarını hayata geçirmeyi hedeflediği bu yarışma ile önümüzdeki dönemde tanıtımını gerçekleştireceği dünyanın ilk “Open Bus” platformunu da hayata geçirmiş oldu.

Temsa Açık İnovasyon Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu - Birincilik Ödülü

Temsa Açık İnovasyon Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu - İkincilik Ödülü

Temsa Açık İnovasyon Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu - Üçüncülük Ödülü

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77