• BIST 9524.59
  • Altın 2487.739
  • Dolar 32.5521
  • Euro 34.6789
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Temsa Busworld Kortrijk Fuarı’na 7 Ürünü İle Katıldı

Temsa Busworld Kortrijk Fuarı’na 7 Ürünü İle Katıldı
Temsa, 16-21 Ekim tarihleri arasında düzenlen Busworld Kortrijk Fuarı’nda ikisi yeni olmak üzere toplam 7 otobüsünü tanıttı.

Temsa, iki yılda bir düzenlenen Busworld Kortrijk Fuarı’nda ürünlerini Avrupalı müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.  Fuarda Temsa, Hall 7’de yer alan ve 1120 m2’den oluşan 701 nolu standında MD7, Maraton, HD 13, MD 7, LD 13 SB, LF 12 araçları ile yerini aldı. Stantta yer alan ürünler arasında MD 7 ve Maraton ilk kez Avrupalı müşteriler için görücüye çıktı.

Fuarda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, sergiledikleri 7 ürün arasında yepyeni iki aracı tanıtacaklarını belirterek,  “Bu araçlardan biri MD7 ve diğeri de Maraton. MD7 yepyeni bir midi coach. MD7’nin pazara sunulmasında MD9 ürün gamının 700 adeti aşkın satıştaki başarılı seviyesi de çok önemli bir etken. MD7 çok amaçlı kullanıma uygun bir ürün olarak tasarlandı, sürüş ergonomisi açısından da fark yaratan bir ürün. MD7 engelli donanımına da sahip bir araç. MD7 araç içi yüksekliği ve konfor düzeyinden taviz vermeden dizayn edildi” dedi.

Maraton aracın Temsa’nın pazara sunduğu ilk ürün olması açısından da büyük bir önemi olduğunu vurgulayan Dinçer Çelik, “Maraton, Türkiye pazarında  efsane olması ile de ünlü. Aracın iç yüksekliği (2000 mm) Koridorsuz taban yolcular için konfor - operatör için esnek kapasite sağlıyor. Maraton hafif tasarımı ve 50 yolcu kapasitesi ile de farklı bir ürün. 440 hp Güçlü Motor / sürüş ergonomisi ile şoför için tercih edilen bir araç ”dedi.

Yurtdışı pazarlarda Temsa gücü

Temsa’nın iç pazardaki güçlü kimliğini yurtdışı pazarlara da yansıtmayı başarmış bir marka olduğunu belirten Dinçer Çelik, “Özellikle zorlu ABD pazarında yüksek katma değere sahip coach segmentinde yüzde 10’luk bir pazar seviyesine ulaşmak ta bu başarının bir göstergesi. Yurtdışı pazarlarda başarılı olmanın en önemli etkenleri arasında güçlü bir distribütör yapısı oluşturmak sayılabilir. ABD pazarı dışında Temsa’nın en büyük pazar payına sahip olduğu ülkelerden biri de Fransa. Bu ülkenin yollarında 4 bin civarında Temsa otobüsü hizmet veriyor. Fransa’da yapılan müşteri anketlerinde en çok bilinen markalar arasında Temsa da yer alıyor. Temsa, hem ABD pazarında hem de Avrupa pazarında önümüzdeki süreçte pazar payını daha da yukarı taşımayı hedefliyor” dedi.   

Temsa’nın 2015 yılına 7 ürünü pazara sunma hedefiyle yola çıktığını yaşanan zorluklara rağmen çizilen hedef doğrultusunda ilerlediklerini belirten Dinçer Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu hedef çerçevesinde ilk olarak Safir VİP müşterilerle buluştu. 2+1 koltuk düzenindeki 41 kişilik aracı topladığı büyük beğeninin sonucunda pazarda kurumsal ölçekteki firmaların öncelikli tercihi haline geldi. 41 koltuklu 2+1 düzenindeki Safir VİP Temsa’nın yeni tasarım anlayışının bir ürünü. Artık her süreçte müşteri ihtiyaçlarını, taleplerini dikkate almanız ve güçlü ARGE yapısı ile bunu hayata geçirmeniz gerekiyor. Temsa bu anlayış ile yeni ürün konseptini oluşturmaya özen gösteriyor. Tourmalin, Maraton ve Safir Plus ürünleri de bu anlayışın sonucunda müşterilerle buluşuyor.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77